cruor
Bellator Light Heavyweight
To raczej oczywiste dlaczego sprzedaje konto, skubaniec zbiera na zakup UFCCohones, nikt nie pyta dlaczego kolega chce ich opuścić-każdy chce dobre konto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To raczej oczywiste dlaczego sprzedaje konto, skubaniec zbiera na zakup UFCCohones, nikt nie pyta dlaczego kolega chce ich opuścić-każdy chce dobre konto.
Kod rabatowy do EuroRTVAGD. Jak wybierzesz tiwik 50 cali, to jesteś do przodu nawet 599 #pewneinfoPrzebijam, 182 zł do zaoszczędzenia po wykorzystaniu wszystkich kuponów, w McDonaldzie!
Dostałem takie info:A realnie mogę dać 10 zł
W imię Adama Smitha i wolnego rynku @Jakub Bijan na pewno pozwoli (5% wystarczy?)Nie sprzedasz
zawsze chciałem to napisać komuś
Napisz jeszcze proszę jaki to zegarek i po ile. Sprzedaje teraz coś i chciałbym uzyskać taką cenę, żeby taki zegar sobie sprawić.
Przyjmiesz zegarek @boizin_muscle w zamian? Oklepie się świniaka na luzie.Cena minimalna 1600.58 pln
HI TEC Masu- Nie mogę przestać rosnąć.Przyjmiesz zegarek @boizin_muscle w zamian? Oklepie się świniaka na luzie.
Za 50 groszy.O chuj,to za ile by moje poszło :D
Jożina to Ty szanuj. Poza tym tylko nówka wchodzi w grę.Przyjmiesz zegarek @boizin_muscle w zamian? Oklepie się świniaka na luzie.
Eee nic z tych rzeczy. Konto jest już wolne od wszelkich obciążeń (chyba).Oho,ręka zapasów na zimę dosięgła @Zioło Dziekan 'a
@kaczka41 musiał tylko zmienić nicka,Dziekan musi zmienić konto
Tak słabo karmio na tej uczelni, że 1600 zł na zegarek Cię kładzie?Jożina to Ty szanuj. Poza tym tylko nówka wchodzi w grę.
Eee nic z tych rzeczy. Konto jest już wolne od wszelkich obciążeń (chyba).
Słabo Panowie. Na forum sami krezusi, kapitaliści i soszal media eksperci a jak trzeba raptem 1600.58 złotych wyłożyć to ni ma komu. Kto tu jest bogaty @MuraS ? @CongaBonga? @SCStunner ?
A słabo, słabo. Na życie wystarcza, ale kiety, zegarki, beemki to już trzeba kombinować!Tak słabo karmio na tej uczelni, że 1600 zł na zegarek Cię kładzie?
Tylko po co Ci? Masz swoje lepsze. A szaraczki nie chco kupować...Dobra, moja ostania oferta, 2000 pieniędzmi z Monopolu, dorzucę plansze i pionki.
Szacun na ośce.Tylko po co Ci? Masz swoje lepsze. A szaraczki nie chco kupować...
Nie mam.@Zioło Dziekan
masz jakieś itemy?