Smartfony, tablety, laptopy, telewizory, GPS i inna elektronika.

Wygląda na to, ze mi ekran w S22 Ultra dogorywa...

Wymieniac ekran czy isc w nastepne generacje, typu S24 Ultra?

Samsung DEX albo odpowiednik być musi,. Nie mam wymagan jakichs specyficznych, poza mozliwoscia uzycia smartfonu jako "laptopa".

Wygląda na to, ze mi ekran w S22 Ultra dogorywa...

Wymieniac ekran czy isc w nastepne generacje, typu S24 Ultra?

Samsung DEX albo odpowiednik być musi,. Nie mam wymagan jakichs specyficznych, poza mozliwoscia uzycia smartfonu jako "laptopa".
Wymiana ekranu a pewnie i bateria słabsza to nie wiem czy to się opłaca. Ja bym brał nowy a ten wystawił na olx jakiś majster od elektroniki to kupi.

Ktoś kojarzy laptopk.pl?

Tak patrze na ceny modelu którym jestem zainteresowany no i chyba sa jednymi z tanszych?

Ktoś kojarzy laptopk.pl?

Tak patrze na ceny modelu którym jestem zainteresowany no i chyba sa jednymi z tanszych?
Sprzedajemy wyłącznie produkty z wyprzedaży producentów Dell, Lenovo, HP, JBL, Apple oraz pozostałych marek znajdujących się na naszej stronie sklepu internetowego. Są to towary typu Outlet* pochodzące z zagranicznej dystrybucji. Wszystkie produkty oferowane w sklepie internetowym laptok.com są wolne od wad fizycznych i prawnych, oraz zostały legalnie wprowadzone na rynek polski. Sprzedawca zastrzega sobie jednak prawo do oferowania produktów z wyprzedaży, które będą stosownie oznaczone i opisane.

niby nowe ale pytanie GDZIE i ile czasu leżały na sklepach/wystawach

PS sprzęt posiada klawiaturę qwerty US/international jak coś

:tiphatb:

niby nowe ale pytanie GDZIE i ile czasu leżały na sklepach/wystawach

PS sprzęt posiada klawiaturę qwerty US/international jak coś

:tiphatb:
Jest jeszcze cos, co myślałem że tego rodzaju "spryt" już wyginął.
Większość sklepów wyświetla cenę brutto jako wyróżnioną, gdzieś tam netto. Albo nawet tylko brutto (x-kom.pl).
A te luje wyróżniają netto i gdzieś dodają brutto.
Oczywiście wyjdzie to przy wyklikiwaniu zamówienia, no ale śmiechłem jak to zobaczyłem...

No chyba że celują tylko w firmy, wtedy VAT jest transparentny, ale mimo wszystko...

Pixele mnie interesuja tylko z powodu GrapheneOS.

To może zainteresuje Cię.

Ogólnie pozwolę dobre telefony. Aparaty naprawdę top, ale ich polityka... Rezygnacja z fajnego termometru na rzecz gówno diody... której....w 2026 nie można zaprogramować.

Mosze niekoniesznie helehtronika ale szczesze polesam. Kupiuę do suchafek Beats flex. O ile one nienajgoszej grauy same fsobie na zykuych gumkach jag na takie gunwo na pauonku, to tera weszuy do poziomu audiofilskiego! Rusznica w jakości barso dusza!

WARTO !

Mosze niekoniesznie helehtronika ale szczesze polesam. Kupiuę do suchafek Beats flex. O ile one nienajgoszej grauy same fsobie na zykuych gumkach jag na takie gunwo na pauonku, to tera weszuy do poziomu audiofilskiego! Rusznica w jakości barso dusza!

WARTO !
Beatsy to badziewne gówna z cudownym marketingiem. Co nie zmienia faktu, że to mizerne słuchawki, choć drogie i modne.

Beatsy to badziewne gówna z cudownym marketingiem. Co nie zmienia faktu, że to mizerne słuchawki, choć drogie i modne.
Jak kupowalem swoje to nie byly takie drogie. Poza tym jako jedne z nielicznych modeli „napałongu” miały bardzo dobre recenzje. Tłuszcz albo wrodzona skąpość oczy kolegi przysłania bo wpis jest o końcówkach do słuchawek do innych firm też pasujących.

Last edited:
Jak kupowalem swoje to nie byly takie drogie. Poza tym jako jedne z nielicznych modeli „napałongu” miały bardzo dobre recenzje. Tłuszcz albo wrodzona skąpość oczy kolegi przysłania bo wpis jest o końcówkach do słuchawek do innych firm też pasujących.

Dużo było o tym hałasu, że nawet jakieś metalowe ajzole wkładali w słuchawki żeby się wydawały cięższe i przez to bardziej profesjonalne a w rzeczywistości siedziały tam bardzo przeciętne przetworniki. Marketing mieli jednak na najwyższym poziomie. To dzięki temu Dr Dre został pierwszym raperem miliarderem.

Dużo było o tym hałasu, że nawet jakieś metalowe ajzole wkładali w słuchawki żeby się wydawały cięższe i przez to bardziej profesjonalne a w rzeczywistości siedziały tam bardzo przeciętne przetworniki. Marketing mieli jednak na najwyższym poziomie. To dzięki temu Dr Dre został pierwszym raperem miliarderem.

Ja szysko fersztejen. Ale te gumki dobre!

Back