Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ja jestem za mahometem i aslambekiem wiec wszystko graJa bardzo chętnie postawię zarówno przeciw Mamedowi jak i przeciw Asłanowi. Tylko nie mów, że tutaj też będzie podobnie.
ja jestem za mahometem i aslambekiem wiec wszystko gra
bym wolal saidov-pascu ale niech bedzieW takim razie, panie kolego, oficjalnie : Barnatt (Hefaner) vs Chalidow (yonigga) o avek na tydzień
Weidman (Hefaner) vs Mousasi (?) o avek na miesiąc.
Pokaż ktoś kurwa charakter, ładnie proszę.
Weidman (Hefaner) vs Mousasi (Puczi) o avek na miesiąc.
Co by nie mówić, charakter do sig-betów to Ty masz. Szkoda tylko, że Cię na forum nie widać i nawet jak wygram to się nie nacieszę. Zróbmy tak, że jeśli wygram, to zaczniesz się bardziej udzielać, co? Szkoda żeby Karol się marnował.
Przecież mam 6x tyle komentarzy, co Ty; poza tym Mousasi wygra i będziesz nosił Kitę :D

Nie doprecyzowałem : OSTATNIO Cię na forum nie widać, prędzej już na Niskim Królu
A Kita nie brzmi aż tak źle, w porządku chłop w sumie, tylko źle trafił...
Chris Weidman(tinc) vs Gegard Mousasi(michi972)Chris Weidman(tinc) vs Gegard Mousasi(?)
Chris Weidman(tinc) vs Gegard Mousasi(michi972)

avatar, prawilnie na dwa tygodnie
Dzięki...

Nie lekko, zdecydowanie.Krzyś pizdaczył.wygrana, ale lekko![]()
![]()
x2Może jakiś sig bet Artem - Cub?
A jak ja wygram to co przywrócenie Blasta?Oczywiście, kto chętny?
@michi972 o usuniecie Twoich cyferek?
The Jesus Christ of MMA (Masta) vs Kupa Słonison (?) ??
Swan
A jak ja wygram to co przywrócenie Blasta?

Czyli Swanson(michi972) vs Lobov (Masta) Jak ja wygram przywraczasz blasta, jak Ty to u mnie cyferki się usuwają, deal?