DamiannN
Maximum FC Light Heavyweight
@mateusz19191010 Ja z toba nie mam czasem zakładu Mendes-Edgar ? Bo zapomniałem zapisać i nie wiem z kim mam

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Tak jest kapitanie.@mateusz19191010 Ja z toba nie mam czasem zakładu Mendes-Edgar ? Bo zapomniałem zapisać i nie wiem z kim mam![]()
Jojo(Halibut) vs VanZant
Nie o sygne ale o to, że na zlocie cohones przegrany podejdzie do barmanki i powie jej żenujący tekst na podryw jaki wymyśli przeciwnik. Oczywisćie nie wulgarny i obraźliwy. Ktoś wchodzi. @Cloud ? Ty jesteś za Paige :)
O butelkę wódki, którą przegrany przyniesie zwycięzcy na zlot Cohones. Jakość wódki i jej objętość wybiera przegrany. Jestem ostatnią osobą go głupich żartów, uwierz mi :).
Czekaj, teraz zdałem sobie sprawę, że gala jest 10 grudnia. Zlot trochę wcześniej. Wchodzimy w takim razie w układ na następny zlot?
Jak jesteś z Warszawy to tam od stycznia wracam do pracy i bez zlotu mogę wódkę przywieźć :)
Alkohol wyślemy sobie pocztą za pośrednictwem sklepu https://www.smaczajama.pl/sklep/pl/c/Alkohole/75 .
Ode mnie Chmura dostanie Krupnika, bo przesylka to 20 zł, wiec nie kupie drogiej wódki ;p
Mówiłeś, że zarabiasz 3.000 zł.
Gdzie? w ostatniej pracy z ktorej mam l4 zarobilem 3 tys po zrobieniu 250 h w miesiacu. ZUS juz tyle nie placi, a utrzymc sie i splacic pewne zaleglosci tez trzeba :) ale nie martw sie, jak przegram zaklad krotko po wyplacie to wysle dobra wodke. Bo ja po prostu latwo hajs i szybko przepierdzielam :p
Żartuję przecież :D. Kolekcjonuję każdego rodzaju wódki.
JoJo jest cienka jak barszcz z torebki, halibut możesz już zbierać na wódkę, polecam Stumbras.
Poważnie z nim gadałeś?Nie no, ja daje 40% szans JoJo. I serio, jakbyś pół nocy po pijaku przegadał przez telefon z #teamjojo to sam byś uwierzył w mega umiejętnosci JoJo xD
Newton (koper)Są jacyś ochotnicy do turnieju? Gdyby się zgłosiło jeszcze trzech wyjątkowej klasy proteuszów, to moglibyśmy się wznieść na wyższy poziom abstrakcji.
Newton (koper)
Davis (?)
Lawal (?)
Vassell (?)
Zwycięzca turnieju zgarnia +2 do wygranych sig-betów, pozostali wiadomo, albo 1-1, albo -1.
Kto się chce zgłosić, niech skopiuje pogrubioną część tego posta i dopisze swojego nicka w nawiasie.
Niech wam będzieSą jacyś ochotnicy do turnieju? Gdyby się zgłosiło jeszcze trzech wyjątkowej klasy proteuszów, to moglibyśmy się wznieść na wyższy poziom abstrakcji.
Newton (koper)
Davis (?)
Lawal (?)
Vassell (?)
Zwycięzca turnieju zgarnia +2 do wygranych sig-betów, pozostali wiadomo, albo 1-1, albo -1.
Kto się chce zgłosić, niech skopiuje pogrubioną część tego posta i dopisze swojego nicka w nawiasie.
Niech wam będzie
Newton (koper)
Davis (mmammag)
Lawal (mateusz19191010)
Vassell (sawciu)
Możesz rozpisać, bo jeszcze nie ogarnąłem jak to ten turniej funkcjonuje, ale mnie Bardzo ciekawi!No i git. Mati, ogarniasz czy rozpisać formułki dla każego?
@mateusz19191010