Sig-betting.

Jojo(Halibut) vs VanZant
Nie o sygne ale o to, że na zlocie cohones przegrany podejdzie do barmanki i powie jej żenujący tekst na podryw jaki wymyśli przeciwnik. Oczywisćie nie wulgarny i obraźliwy. Ktoś wchodzi. @Cloud ? Ty jesteś za Paige :)

Jojo(Halibut) vs VanZant
Nie o sygne ale o to, że na zlocie cohones przegrany podejdzie do barmanki i powie jej żenujący tekst na podryw jaki wymyśli przeciwnik. Oczywisćie nie wulgarny i obraźliwy. Ktoś wchodzi. @Cloud ? Ty jesteś za Paige :)

O butelkę wódki. Jakość wódki i jej objętość wybiera przegrany. Jestem ostatnią osobą go głupich żartów, uwierz mi :).

Last edited:
O butelkę wódki, którą przegrany przyniesie zwycięzcy na zlot Cohones. Jakość wódki i jej objętość wybiera przegrany. Jestem ostatnią osobą go głupich żartów, uwierz mi :).

Czekaj, teraz zdałem sobie sprawę, że gala jest 10 grudnia. Zlot trochę wcześniej. Wchodzimy w takim razie w układ na następny zlot?
Jak jesteś z Warszawy to tam od stycznia wracam do pracy i bez zlotu mogę wódkę przywieźć :)

O butelkę wódki. Jakość wódki i jej objętość wybiera przegrany. Jestem ostatnią osobą go głupich żartów, uwierz mi :).
To jest ryzykowane z tą objętością
448.jpg
@Cloud @halibut, to drogie rzeczy są.

Ps. Pana Chmurkę zapisuję jako Mr. @Cloud

Mówiłeś, że zarabiasz 3.000 zł.

Gdzie? w ostatniej pracy z ktorej mam l4 zarobilem 3 tys po zrobieniu 250 h w miesiacu. ZUS juz tyle nie placi, a utrzymc sie i splacic pewne zaleglosci tez trzeba :) ale nie martw sie, jak przegram zaklad krotko po wyplacie to wysle dobra wodke. Bo ja po prostu latwo hajs i szybko przepierdzielam :p

Gdzie? w ostatniej pracy z ktorej mam l4 zarobilem 3 tys po zrobieniu 250 h w miesiacu. ZUS juz tyle nie placi, a utrzymc sie i splacic pewne zaleglosci tez trzeba :) ale nie martw sie, jak przegram zaklad krotko po wyplacie to wysle dobra wodke. Bo ja po prostu latwo hajs i szybko przepierdzielam :p

Żartuję przecież :D. Kolekcjonuję każdego rodzaju wódki.

Żartuję przecież :D. Kolekcjonuję każdego rodzaju wódki.

Bo serio kiedyś pisałem, chyba z Orestem, że uratowała mnie wypłata z Wawy, bo tej ze Śląska wychodziłyby mi grosze L4 ;p

Aż się zdziwiłem, że pamiętałeś post sprzed 5 miesięcy z głębin HP. Lub uznałbym , że robisz notatki by złapać Halibuta na bajce :D

Ale wracając do tematu - to i tak Ty mi kupisz wódkę do kolekcji
!

JoJo jest cienka jak barszcz z torebki, halibut możesz już zbierać na wódkę, polecam Stumbras.

JoJo jest cienka jak barszcz z torebki, halibut możesz już zbierać na wódkę, polecam Stumbras.

Nie no, ja daje 40% szans JoJo. I serio, jakbyś pół nocy po pijaku przegadał przez telefon z #teamjojo to sam byś uwierzył w mega umiejętnosci JoJo xD

Są jacyś ochotnicy do turnieju? Gdyby się zgłosiło jeszcze trzech wyjątkowej klasy proteuszów, to moglibyśmy się wznieść na wyższy poziom abstrakcji.

Newton (koper)
Davis (?)
Lawal (?)
Vassell (?)

Zwycięzca turnieju zgarnia +2 do wygranych sig-betów, pozostali wiadomo, albo 1-1, albo -1.

Kto się chce zgłosić, niech skopiuje pogrubioną część tego posta i dopisze swojego nicka w nawiasie.

Są jacyś ochotnicy do turnieju? Gdyby się zgłosiło jeszcze trzech wyjątkowej klasy proteuszów, to moglibyśmy się wznieść na wyższy poziom abstrakcji.

Newton (koper)
Davis (?)
Lawal (?)
Vassell (?)

Zwycięzca turnieju zgarnia +2 do wygranych sig-betów, pozostali wiadomo, albo 1-1, albo -1.

Kto się chce zgłosić, niech skopiuje pogrubioną część tego posta i dopisze swojego nicka w nawiasie.
Newton (koper)
Davis (mmammag)
Lawal (?)
Vassell (?)

Newton (koper)
Davis (?)
Lawal (?)
Vassell (?)

Niech wam będzie
Newton (koper)
Davis (mmammag)
Lawal (mateusz19191010)
Vassell (?)

1 runda:

a) Newton (koper) - Davis (mmammag)
b) Lawal (mateusz19191010) - Vassell (sawciu)

2 runda:

zwycięzca a - zwycięzca b

Czyli zwycięzca turnieju będzie miał 2 wygrane sigbety, przegrany z drugiej rundy będzie miał 1-1, pozostali po -1.

Newton (koper)
Davis (@mmammag)
Lawal (@mateusz19191010)
Vassell (@sawciu)

Panowie, w związku z zaistniałą sytuacją, pojawia się pytanie. Czy Carmonta traktujemy jako " zastępcę" King Mo, co daje @mateusz19191010 wynik 1-1? Myślę, że zainteresowany powinien sam zdecydować.

Podsumowanie turnieju: mmammag +2, sawciu i koper po -1, mateusz19191919 do wyboru: -1, albo 1-1 (statystycznie ciut lepsza opcja).

Ja czuję się poszkodowany :( Lawal wypadł przez kontuzję i został zastąpiony Carmontem za co ja porażki jego nie uznaję.
A co do turnieju to nie wiem jak mam go zaliczyć mmammag
1 runda:
a)
Newton (koper) - Davis (mmammag) 0 - 1
b) Lawal (mateusz19191010) - Vassell (sawciu) 1 - 0
r) Francis Carmont - Roya Boughtona 1 - 0
2 runda:
zwycięzca a (Davis) - zwycięzca b/r (Carmont) 1 - 0

@mmammag 1 - 0 albo 2 - 0 tylko, że potrzebuję zgody kilku grających, bo walka była bez przeciwnika, nie chcę potem, żeby coś było nie w porządku dla innych
mateusz19191010 1 - 0
@koper 0 - 1
@sawciu 0 - 1

Dzięki chłopaki za turniej, fajna zabawa mimo wszystko, w następnym na pewno wezmę udział.

Back