DamiannN
Maximum FC Light Heavyweight
tez mam 2 zakłady o sygne :) Mi avatar pasuje !Spoko, tylko mam już 2 zakłady na tą gale. Wiec jak coś to przesunie się w czasie sygnaturka czy tam avek ok?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
tez mam 2 zakłady o sygne :) Mi avatar pasuje !Spoko, tylko mam już 2 zakłady na tą gale. Wiec jak coś to przesunie się w czasie sygnaturka czy tam avek ok?
Gilbert Burns (vaicavalo) vs Rashid Magomedov (???)
Ok to gramy.tez mam 2 zakłady o sygne :) Mi avatar pasuje !
Slowo (?) daję, zaskoczyłeś mnie! Niech będzie.
Ok, to możemy chyba przyklepać. Ale bet będzie o sygnę, ok?
Zgadzam się jak najbardziej :) o sygnaturkę?Potwierdź czy się zgadzasz :P
Overeem (@Lockhorne ) vs JDS (Mr. Dirtytalk) o sygnaturę, ok?
Jak najbardziej. Zatem oficjalnieZgadzam się jak najbardziej :) o sygnaturkę?
="koper, post: 1081013, member: 282"]Niech się dzieje wola Nieba, wierzę w cud pod Wawelem. Kontuzja pleców, bla bla, paluszek bolał. Przygotowany zawodnik ze światowej drugiej ligi to wg. mnie szczyt możliwości Mameda. Żadnego hejtu nie kręcę, myślę, że Michał się nie da złapać w parterze i ugra decyzję.
Riveea(michi972) vs Lineker(?)
Chalidow(michi972) vs Materla (?)
Rivera(michi972) vs Lineker (mmammag)Wjadę w oba :)
a ja chętnie na Michałaktoś coś Chalidow - Materla? Ja chętnie na Mameda.
Jasne stoi. :)a ja chętnie na Michała
Chalidow(Ian) - Materla(PaweLisu999)
o sygnę pasuje?
no pewnie ta walka musi się odbyć

Mniód na moje oczy, ale nie dało sie mniej mb :D
gramy coś na najbliżej gali 142?Mniód na moje oczy, ale nie dało sie mniej mb :D
Oczywiście, ale to jak będzie bliżej gali będziemy się "kompromisować".gramy coś na najbliżej gali 142?
Rafał Moks (PaweLisu999) vs Jim Wallhead (gojilla)Rafał Moks (?) vs Jim Wallhead (gojilla)
BjerreErik Perez(DamiannN)-Damian Stasiak(?)
21.11.2015r Diego Sanchez (mateusz19191010) vs.Ricardo Lamas (mmammag) - a my ten zakład może o awatar?
Bjerre
21.11.15r Erik Perez(DamiannN) vs. Damian Stasiak(mateusz19191010) o?
21.11.2015r Diego Sanchez (mateusz19191010) vs.Ricardo Lamas (mmammag) - a my ten zakład może o awatar?