D
Deleted member 2903
Guest
I znowu rudy hehe:D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I znowu rudy hehe:D
To było "jak Ty mnie zaimponowałeś w tej chwili"Wąski ,jak ty mi teraz zaimponowałeś
No już, już dobrze, obetrzyj łzy chusteczką dzierganą przez mamę.
Nigdy więcej sig z tobąpozdro 600 szeroki. będzie jakiś sig ze mną to to będzie twój avek :)
![]()
Jak mam komuś wyłączyć dostęp do tego tematu, to śmiało mów.Będzie spam, to was zbanuje w s-b :D
Dziękuję i pozdrawiam
Wystarczy, że delikwentów będę usuwał z rankingu.Jak mam komuś wyłączyć dostęp do tego tematu, to śmiało mów.
PS. michi ogranicz spam, bo wiesz czym to grozi.
Felder(Iceberg) vs Barboza(mateusz19191010) sygnatura, mam sentyment do Edsona dzięki legendarnemu kopnięciu :DDillashaw(Iceberg) vs Barao?
Felder(Iceberg) vs Barboza?
Miller(Iceberg) vs Castillo?
wszystko o sygny
sygna maks wysokość 225Po 10 sekundach zaczaiłem się o co chodzi (zaspany) i w sumie zabolało mnie to :(
Edit: a ta sygna nie jest za wysoka?
To sobie zmniejsz, hehe.Po 10 sekundach zaczaiłem się o co chodzi (zaspany) i w sumie zabolało mnie to :(
Edit: a ta sygna nie jest za wysoka?
A chuja, ty dajesz sygne więc powinna być regulaminowa.Nie dość że mi dojebałeś to jeszcze sam mam edytowac? #noway + w sumie nie umiem tego robić :DTo sobie zmniejsz, hehe.
A chuja, ty dajesz sygne więc powinna być regulaminowa.Nie dość że mi dojebałeś to jeszcze sam mam edytowac? #noway + w sumie nie umiem tego robić :D
ej wziął bym to :)Lauzon (michi972) vs Gomi(?)
Widziszej wziął bym to :)
szkoda... :(Widzisz
Gdybyś wymyślał normalne sygnatury i avataryszkoda... :(
nie da rady. przykro mi.Gdybyś wymyślał normalne sygnatury i avatary
mi teżnie da rady. przykro mi.
ale do poniedziałku ponosisz jeszcze cudną sygnę ode mnie. jak tylko na nią patrzę mam bękę :Dmi też
Może ktoś chętny do zakładów moich?
Idź ty chamieale do poniedziałku ponosisz jeszcze cudną sygnę ode mnie. jak tylko na nią patrzę mam bękę :D
Chodzi o zakład Thomson - Ferguson, który wygrałeś.?
nie wiem o co chodzi, może ktoś z ignorowanych coś napisał?