Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wchodzę w to:spoko
Conor McGregor (?) vs Chad Mendes (sawciu) o sygnę, ktoś chętny ?
Weź jeszcze niech trochę zmniejszy.... bo niektórzy czują niepokój na widok tej yyyhyhy.Dalej trochę za wysoka, ale niech już będzie. :)
Naród Ci tego nie zapomni:DDobra, już sam mu to zmniejszę to dopuszczalnego rozmiaru. :D
Tak jest.@Orest grasz nadal przeciwko Conorowi?
Rory (Puczi) - Lawler (?)
wchodzę w bet McGregora, ale zależy o co - o sygnaturkę mogę, avatara nie ruszam. :) deal?Mendes (Comber) vs McGregor
Lawler (Comber) vs Macdonald (@Puczi )
możemy anulować, nie ma problemu, a jak już przejdzie Chada to o Aldo się założymy. z chęcią zostawię sobie tylko beta z Comberkiem. :)@baju a niech zostanie i będę za Chadem jak się bawić to się bawić, ale w sumie jakby McGregor wygrał to by chyba było lepiej bo wolałbym zobaczyć go z Aldo niż 3 raz Aldo Mendez;)

chciałem dorzucić tam jeszcze Iaquintę, ale to poczekam aż ktoś uwierzy w Giblerta tutaj...Założyłbym się z Tobą @baju, ale mam w głowie te same typy.![]()

Wchodzę.Conor McGregor (Makłowicz) vs Chad Mendes (?)
Wjeżdżam z buta,chciałem dorzucić tam jeszcze Iaquintę, ale to poczekam aż ktoś uwierzy w Giblerta tutaj...![]()
Wjeżdżam z buta,
Iaquinta (?) - Melendez (koper)
taś, taś...