Sig-betting.

wiadomo ale zobaczenie akurat Ciebie z Connorem w avku byłoby niezapomnianym przeżyciem dla mnie :lol:

możemy zrobić coś takiego:
Connor McGregor (Rades) - Jose Aldo (Mateusz19191010) to ponosisz tydzień dłużej :fly:
Brałbym, ale o sygne - mam już 2 betty z Aldo o awek i sygne.

ok sygne też jakąś wymyśle :cool:
Klepnięte!
11.07.2015r Connor McGregor (Rades) - Jose Aldo (Mateusz19191010) sygnatura
--------------------
Poniosły mnie emocje mam 3 sygny na 11.07.2015r umówione 2 o Aldo i 1 za Thompsona. Ale czym ja się przejmuję :D Jose wygra, Stephen też :D
Ale w razie, gdyby jednak to proponuję dla ciebie @Rades, że w razie mojej przegranej dasz mi Sygne+Awatar 18.07.2015r - idziesz na ten deal?

Ok juz wiem z kim @Szady Łukasz Sajewski (Szady) - Nick Hein (Scurvol) o sygne
to Twoja sygna :DOSC CZESTO ZDARZA MI SIE SIKAC PRZEZ ZAPIETY ROZPOREK!

@Miszon ok, później poszukam , chyba że Ty znajdziesz wcześniej to dawaj odrazu :wink:
@Wewiur trzymaj
joanna-jed-fighter-feature-1-535700-feature-image.png

Klepnięte!
11.07.2015r Connor McGregor (Rades) - Jose Aldo (Mateusz19191010) sygnatura
--------------------
Poniosły mnie emocje mam 3 sygny na 11.07.2015r umówione 2 o Aldo i 1 za Thompsona. Ale czym ja się przejmuję :D Jose wygra, Stephen też :D
Ale w razie, gdyby jednak to proponuję dla ciebie @Rades, że w razie mojej przegranej dasz mi Sygne+Awatar 18.07.2015r - idziesz na ten deal?

Ok

i Ty miałeś mnie gonić Oreściwo! Cain zjebał, co? :D ale Cię zrobili tymi avkami i sygnami, przykro patrzeć!

@Masta Blasta 4-1 i 8 zakładów na Conora, czuję potencjał. :lol:
No miałem, ale Cain zesrał cały mój misterny plan. Ale chuj tam, ważne żeby wrócił na ścieżkę mordercy i nadal niszczył w oktagonie. Tydzień minie i wjeżdżam z avatarem i sygną od Bestii.

Back