Sig-betting.

Lol, nie traćcie czasu na szukanie tych sygnaturek. :rofl:
ja swiadomy jestem, ze to bedzie niespodzianka gdy Vitor wygra. Siana bym na niego nie postawil ale w sig becie nie mam takich oporow, stawiam ze wzgledow sentymentalnych gdyz to glownie dzieki niemu zainteresowalem sie MMA lata swietlne temu, jak wasze babcie byly jeszcze dziewicami :wink:

Żeby nie było - też będę kibicować Vitorowi, bo po pierwsze gościa lubię, po drugie - nie trawię Weidmana. Jednak Chris w tej walce jest dla mnie przeogromnym faworytem - chyba największym z całej gali.

Od walki Vitora z JJ nigdy go nie przekreslam to jest MMA wszystko moze sie zdarzyc lacznie z KO na Weidmanie. Belfort mimo, ze juz nie te lata w dalszym ciagu jest bardzo dynamicznym zawodnikiem a z takimi to nigdy nic nie wiadomo.

@Solaris
31MExr.gif

@sawciu Proszę grubaska do sygnatury:
night_at_the_roxbury_dc.gif

@Miszon Gwałt niech się gwałtem odciska:tease:
Gegard%2BMousasi%2BDrops%2BDan%2BHenderson%2BUFC%2Bon%2BFox%2B14%2BStockholm.gif

Cztery do przodu przez weekend. @baju już słyszy narastające bzyczenie za plecami...
jak dobrze liczę to będę miał 21 - 5 bodajże więc... come on. :lol: współczynnik chyba jeszcze lepszy mi wyjdzie.

Last edited:
Back