Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zaktualizowane, teraz masz 9,3 - jak widzisz nie zmienia to miejscaJa mam 11 przegranych - chyba nie policzyłeś mi Mizugakiego z zeszłego tygodnia z mmagiem.

Z tego co mi wyszło(po przejrzeniu forum) to dwa razy założyliście się o ten zakład z @TheNotorious - chyba była wasza omyłkaU mnie o jedną wygraną za mało. Miałem 2 zakłady o Bispinga.

Zaktualizowane 7,8 - miejsce to samo.
Walka Hunt vs. Miocić zakończy się w 1. rundzie (?) - Walka Hunt vs. Miocić nie zakończy się w 1. rundzie (Solaris)
pffffff, hold your horses. there is only one Conor McSigbet!A jak się pokona mistrza, to się automatycznie wskakuje na pierwsze miejsce w rankingu?
![]()

Mariusz Pudzianowski(PaweLisu999) vs Rolles Gracie(gojilla)a zaryzykuję
Mariusz Pudzianowski (?) - Rolles Gracie (gojilla)
sygna na tydzień
Przecież mnie znasz.
Patricio Freire (Wewiur) pok. Daniela Weichela (Mmammag)
Przyjmujesz? Forma zakładu dowolna.
Cormier (Comber) vs AJ (baju).Dobra Panowie, wjeżdżamy z tematem.
Celinski (Comber) vs Narkun (?)
Drwal (Comber) vs Materla (?)
Weidman (Comber) vs Belfort (?)
Cormier (Comber) vs Johnson (?)

Weidman (Comber) vs Belfort (praecox77)Dobra Panowie, wjeżdżamy z tematem.
Celinski (Comber) vs Narkun (?)
Drwal (Comber) vs Materla (?)
Weidman (Comber) vs Belfort (?)
Cormier (Comber) vs Johnson (?)
wszyscy wierzący w grubaska, come at me bros!!! #champishereKroczę drogą mistrza :D byleś nie upadł jak CocoMaryś.@mateusz19191010, @praecox77
ej, co mi podbieracie AJ'a? pierwszy byłem!wszyscy wierzący w grubaska, come at me bros!!! #champishere
Możemy się umówić że poczekamy na zastępstwo i wtedy zdecydujemy co dalejGubisz się już widocznie, ten zakłady zawarliśmy daaaaaawno temu :D Patrz moja sygntura.
@Orest więc chyba lipa z tego zakładu, Nurma wypada przez kontuzję....Code:Nurmagomedov (Orest) vs Cerrone (Midern) - 1 tyg avatar
Też bym w końcu jakąś wygraną zanotował:D@mateusz19191010, @praecox77
ej, co mi podbieracie AJ'a? pierwszy byłem!wszyscy wierzący w grubaska, come at me bros!!! #champishere