Zapomniałem o tym poście :-). Trenowałem przez te 2 miesiące na silce pierwszy miesiąc normalnym splitem 3-4x w tygodniu, a drugi miesiac 2xsplit i 2x obwodowka Igora Kolacina. Mr.Hyde jeśli pomoc dalej aktualna to bylbym bardzo wdzieczny.
Wiek-16lat, waga 65kg wzrost 175(dawno sie nie mierzylem)
Cel treningowy-siła i dynamika(stricte pod mma)
Staż treningowy- 3 lata MMA i siłka jakieś 8 miesięcy treningu(bo były przerwy)
Przeciwskazan jako takich nie ma
Aktywność treningowa- 3x w tygodniu MMA(pon,sroda,piatek), siłownia(wtorek,czwartek i sobota lub niedziela), bieganie raz w tygodniu(sobota lub niedziela)
Żywienie- staram się jeść 0,5kg kurczaka lub innego mięsa, dużo warzyw i 300g ryżu,makaronu lub tortilli dziennie. Oprocz tego na sniadania praktycznie zawsze omlet z 3 calych jajek i 70g płatkow owsianych +rodzynki itp. Na kolacje albo filet z makreli albo twarog lub serek wiejski. Jem tez po 2-3 owoce. + zamiłowanie do słodyczy :-)
Suplementacja-mam białko jednak używam go tylko wtedy gdy wydaje mi sie ze za malo bialka dostarcze w jakims dniu po treningu, czasami z owsianka. I myślę teraz nad jabłczanem kreatyny.
Zdecydowanie pod zawody. Lubię startować. Byłem już na kilku Almmach, jakis grapplingowych zawodach itp.