MaloHombre
PRIDE FC Welterweight
Bylby ktoś chętny dołączyć do serwera discord? Braluje czegoś takiego na naszym polskim podwórku. Ja się nie podejmuje zakładania i moderacji jak cos, tylko rzucam pomysł
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A czym to się będzie różnic od Cohones?Bylby ktoś chętny dołączyć do serwera discord? Braluje czegoś takiego na naszym polskim podwórku. Ja się nie podejmuje zakładania i moderacji jak cos, tylko rzucam pomysł
Moznaby używać jako livechat podczas gal, mozna tez np. streamowac gale bez ograniczeń i nikt cie nie bedzie blokował. @Baasteek mógłby organizować jakies spotkania i relacje na voice/video czacieA czym to się będzie różnic od Cohones?![]()
Bylby ktoś chętny dołączyć do serwera discord? Braluje czegoś takiego na naszym polskim podwórku. Ja się nie podejmuje zakładania i moderacji jak cos, tylko rzucam pomysł
A moze tak grupa messengerowa?dołączam się, super pomysł
Tam bedzie syf, na discordzie mozesz robić rozne działy i trzymać względny porządekA moze tak grupa messengerowa?![]()
Moznaby używać jako livechat podczas gal, mozna tez np. streamowac gale bez ograniczeń i nikt cie nie bedzie blokował. @Baasteek mógłby organizować jakies spotkania i relacje na voice/video czacie![]()
Oni już nam kiedyś przejęli grupę na FB i zrobiło się jakieś Januszowo. Nie zapraszajmy ichzapomniales oznaczyc @defthomas i @baju
Mogę pomóc w ogarnięciu, co nieco potrafię.
Oni już nam kiedyś przejęli grupę na FB i zrobiło się jakieś Januszowo. Nie zapraszajmy ich![]()
![]()
To też heheWyciągać różne rzeczy z ludzkiego ciała?![]()
dołączam się, super pomysł
Wyobrażam sobie oglądanie KSW i ekipa z Cohones na majku, cos pięknego
Wyobrażam sobie oglądanie KSW i ekipa z Cohones na majku, cos pięknego
Przerabialiśmy to już niejednokrotnie ale przy wódce na żywo
Właśnie założyłem
![]()
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.discord.gg
Ale tam są pasożytyDołączać wariaty
Ludzie pracy musza zrobić liczebna przewagęAle tam są pasożyty