Seriale

Moim zdaniem w tym całym Terminus nie będzie wcale tak sielsko, tam jest coś nie tak, podejrzane miejsce. Stawiam, że tamtajsi ludzie to jakieś mega pojeby, kanibale albo coś w tym stylu :-)

Też pomyślałem o kanibalach jak zobaczyłem jak babka pichci :) ciekawe kogo opierdolą pierwszego :)

Kanibale moim zdaniem odpadają :D Idąc w tę stronę, może być coś typu, że jak ekipa wejdzie do Terminusa, to tamtejsi ludzie nie będą ich po prostu chcieli wypuścić.

Tak z innej beczki to kojarzycie może jak ta aktorka się nazywa (ta co wita ich w Terminusie)? Bo kojarzę ją, ale nie wiem skąd.

https://www.facebook.com/events/358286050979484/

Warszawiacy jak zawsze mają szczęście :-) Będą mogli usiąść na moim tronie.

Na bank to jakieś niebezpieczne miejsce ;-) No, ale trochę przesada, że wszystko pootwierane, na pchnięcie. W czasach zombie? Ryzyko, że będą musieli powalczyć na swoim podwórku i zasyfić "dywan" ;-)

Czemu nie kanibale? Bo kwiatki sadzą ;-)? Wszystko jest potrzebne, a mięsa zdrowego pewnie coraz mniej i dziwne by się obyło bez tego motywu ;-)

Pytanie co z tą blondynką wyrwaną z rąk Darrylla ;-) Fajna taka niepewność, ale plus, że chociaż pojedyncze postaci zaczynają się odnajdywać wspólnie;)

Moim zdaniem ta blondynka tzn Beth, porwana karawanem znajdzie się w tym Terminusie, żywa bądź martwa. Ten dom w którym była z Darrylem to "pułapka na myszy", wszystko posprzątane, w szafkach pełno żarcia. Obecność Beth osłabiła czujność Dixona niestety. Ciekawi mnie też wątek tej bandy z którą spiknął się teraz Darryl, tropią Ricka bo ten zabił ich kumpla, jeden gość z tej ekipy widział twarz Grimesa. Co będzie gdy się spotkają ? Czytałem wywiad z twórcą serialu, że chcą uśmiercić jedną z głównych postaci, Darryla podobno nawet nie było w komiksie więc obstawiam, że poświęci się ratując Ricka.

Na jakich stronkach oglądacie seriale online? Ja zacząłem oglądać Oz na zalukaj.tv, ale tam są niestety przycięte odcinki, wrzuciłem sobie do sciągania i stanelo na 60% :(

@Halny

Gdy klikam w otwarzaczy PLAY, wyskakuje rejstracja.

@down

Ok dzieki, a za darmo jest z limitami czy bez?

Zarejestruj się i oglądaj, potem wystarczy kliknąć, że nie chcesz płacić i można oglądać.

Hannibal miażdży! Dla niezdecydownaych gorąco polecam. Jutro 5 odcniek drugiego sezonu ale chciałoby się już dziś go obejrzeć.

SPOILER - Hannibal

Końcówka czwartego odcinka wgniata w fotel. Jak myślicie, kogo Azjatka tam zobaczyła ? Abigaile, Miriam Lass czy kogoś innego ? Zapewne Katze zostanie złapana i uwięziona przed doktorka, czy zabije ją od razu ? Myśle, że nie, miejsca w piwnicy ma sporo i pewnie ukryje ją tam. Nie chciałbym aby jej postać zniknęła na dobre z serialu lubie jej postać. Chociaż zobaczy się :-) Kurde sezon drugi wymiata, pierwszy zreszą też był świetny. Mikkelsen nadaje się do tej roli chyba jak nikt inny, szacun dla gościa.

Czekam na spotkanie Lectera z Jackiem w kuchni. Sezon rozpoczął się ostro i chyba wszyscy czekają na ten moment, jak, gdzie, kiedy i kto odkrył prawde, heh, mocno się wkręciłem xD

@ian

Zależy jaką stronkę wybierzesz. Niektóre są z limitami, niektóre nie. Ale z reguły zawsze jest jakiś serwer bez limitów jak vidto.me

Poważnie VoRaNeK? Pierwszy sezon tak mnie wkurzał, że nie dałem rady skończyć, ale teraz czytam, że drugi jest zdecydowanie lepszy, więc chyba warto dać jeszcze jedną szansę.

Będzie trzeba te odcinki nadrobić kiedyś, bo po drugim póki co stanąłem w miejscu. Nie mam ochoty na seriale chyba po finale True Detective.

Serial nie każdemu przypadnie do gustu ale mi osobiście przypadł bardzo. Niektóre sceny są dość ciężkie do przebrnięcia, poprostu mało się dzieje, akcja nie leci za szybko ale ja takie lubie, zwłaszcza rozmowy podczas terapii. Ciekawa sprawa

Mi np. nie podeszła Gra o Tron także luz

Po tych wszystkich opiniach na temat drugiego sezonu Hannibala chyba dam mu drugą szansę. Nie przebrnąłem przez 5 odcinków pierwszej serii, ale podobno w drugiej śledztwa nie są już rozwiązywane po minutowych przebłyskach geniuszu.

Właśnie jestem na 5 odcinku s01 Hannibala. Po TD jestem oczywiście wielkim malkontentem i serial mnie ogólnie wkurwia, a szczególnie postać głównego bohatera, ale za to Mikkaelsen nadrabia i trzymam się jeszcze oglądania, zobaczymy co będzie dalej.

"Wayward Pines (Wayward Pines)

Agent Secret Service Ethan Burke (Matt Dillon) przybywa do cichego miasteczka Wayward Pines w stanie Idaho, żeby odnaleźć dwóch zaginionych agentów federalnych. Niestety, zamiast odpowiedzi, śledztwo przynosi coraz więcej pytań. Co dzieje się w Wayward Pines? Im bliżej odkrycia prawdy, tym bardziej Burke oddala się od życia, które znał, od bycia ojcem i mężem, aż w końcu musi stawić czoła ponurej rzeczywistości, że być może nigdy nie zdoła ujść z Wayward Pines z życiem.

W filmie zagrają także Terence Howard, Tim Griffin i Juliette Lewis.
Wyreżyseruje M. Night Shyamalan.
Premiera planowana na 28 Kwietnia."

Obasada niezła, a tych dwóch zaginionych agentów to aż mi się z Detektywem skojarzyło ;-)))

Będzie trzeba te odcinki nadrobić kiedyś, bo po drugim póki co stanąłem w miejscu. Nie mam ochoty na seriale chyba po finale True Detective.

Same here.Może dam szanse 2 sezonowi bo 1 mnie nie powalił.A po TD nie mam narazie ochoty na ZODYN serial.. ZODYN

Zaciekawił mnie ten Wayward Pines, lubię takie klimaty.

Ale Shyamalan? Potrafi zrobić coś niezłego, ale i zjebać całkiem ciekawe pomysły. Cóż, zobaczymy, w każdym razie obejrzę, Dillon to dobry typ.

Obczaiłem ostatnie TWD - Rick się ładnie zapienił :) Oby przyszły sezon był lepszy. Tak czy inaczej, czekam.

Pokładacie nadzieję w Shyamalanie? Facet dawno temu zrobił dwa dobre filmy (Szósty zmysł, Niezniszczalny) i to tyle.

Back