Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie mam w planach 3 sezon. To dobre czy niedobre?Po 2 odcinkach HOTD sezon 3,
jak najbardziej idzie ku dobremu ale się rozkręciło.
View attachment 154264

Dobre, znacznie lepsze niż 2 sezon, chociaż z książkami to się rozjeżdża juz mocnoWłaśnie mam w planach 3 sezon. To dobre czy niedobre?![]()
bardzo dobreWłaśnie mam w planach 3 sezon. To dobre czy niedobre?![]()
Ktoś śledzi czy Amazon to zjebie?
True DetectiveSiema, nadrabiam seriale i ktoś może poradzić jaki zacząć?
Six feet under
Leftovers
Madmen
Shield

Leftovers zaczynaj!Siema, nadrabiam seriale i ktoś może poradzić jaki zacząć?
Six feet under
Leftovers
Madmen
Shield

Zacznij Leftovers.Siema, nadrabiam seriale i ktoś może poradzić jaki zacząć?
Six feet under
Leftovers
Madmen
Shield
No właśnie chciałem, bo czytałem 1 sezon to jest w ogóle dojebany, jakoś po pierwszym odcinku wysiadłem, muszę wrócićTrue Detective
Zaraz wyskoczy stado żebys Leftovers zaczynal
![]()
No co Ty!?No właśnie chciałem, bo czytałem 1 sezon to jest w ogóle dojebany, jakoś po pierwszym odcinku wysiadłem, muszę wrócić
Od Wire też się odbiłem po pierwszym sezonie
Jak dla mnie wszystkie trzy sezony są dojebane, ale każdy z nich jest trochę inny. Mój ulubiony serial "mystery" w ogóle. Ale jak pierwsze odcinki Cię nie złapią to obawiam się, że może nie być dla Ciebie.No właśnie chciałem, bo czytałem 1 sezon to jest w ogóle dojebany, jakoś po pierwszym odcinku wysiadłem, muszę wrócić
Od Wire też się odbiłem po pierwszym sezonie
Leftovers zaczynaj!
![]()
Zacznij Leftovers.
Może zbyt nieregularnie oglądałem, nie wiem, na pierwszym odcinku 2 sezonu wysiadłem
Drugi sezon przecież jest mistrzowski. Doki, związki zawodowe, polskie klimaty i Grek.Może zbyt nieregularnie oglądałem, nie wiem, na pierwszym odcinku 2 sezonu wysiadłem
A Stringer zajebisty był
Tylko nagle w 2 sezonie jakieś kurwa statki i Polak lata z chujem w barze
Na Shield jestem ciekaw, tylko to jebaństwo ma 7 sezonów
Sprobuje pyknąć pierwsze 3 odcinki Leftovers i potem spróbować The WireDrugi sezon przecież jest mistrzowski. Doki, związki zawodowe, polskie klimaty i Grek.
Nie rozumiem tego, bo ostatnio znowu oglądałem cały pierwszy i tam po Ep1 nie są się odbić, tak wkręca Cię w całą historię że po prostu nie daEwentualnie True Detective, bo 1szy sezon też wybitny, a też się odbiłem
No dokładnie tak jak Roshi pisze. Jak Ty się odbiłeś od The Wire, Leftovers i True detective S01 to ja już chyba żadnych rekomendacji nie będę proponował.Sprobuje pyknąć pierwsze 3 odcinki Leftovers i potem spróbować The Wire
Ewentualnie True Detective, bo 1szy sezon też wybitny, a też się odbiłem

Może zbyt nieregularnie oglądałem, nie wiem, na pierwszym odcinku 2 sezonu wysiadłem
A Stringer zajebisty był
Tylko nagle w 2 sezonie jakieś kurwa statki i Polak lata z chujem w barze
Na Shield jestem ciekaw, tylko to jebaństwo ma 7 sezonów
Ewentualnie True Detective, bo 1szy sezon też wybitny, a też się odbiłem
Leftovers nigdy nie oglądałemNo dokładnie tak jak Roshi pisze. Jak Ty się odbiłeś od The Wire, Leftovers i True detective S01 to ja już chyba żadnych rekomendacji nie będę proponował.
![]()
Dobra chuj, jeszcze raz obejrzęNie rozumiem tego, bo ostatnio znowu oglądałem cały pierwszy i tam po Ep1 nie są się odbić, tak wkręca Cię w całą historię że po prostu nie da
Jeśli nie przeszkadza Ci homoseksualizm głównego bohatera i pewne już standardowe rozmemłanie w późniejszych sezonach to pamiętam to jako bardzo dobry dramat.Siema, nadrabiam seriale i ktoś może poradzić jaki zacząć?
Six feet under
To zdecydowanie problemWire drugi sezon super, True Detective jedynka wybitna.
Nie rób za dużych przerw w oglądaniu odcinków może tu leży przyczyna.
Albo nie Twój klimat.