Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

WypierdalajO co chodzi?
po 3ech, jednak goofno, i znów na siłe wątek eldzibiti.
po 3ech, jednak goofno, i znów na siłe wątek eldzibiti.

Wdowia zatoka oficjalnie z 2 sezonem. Dla mnie to w ogóle nie ma potencjału na 2 sezon![]()

Paradise bardzo dobry. Drugi sezon odrobinę słabszy od pierwszego, co nie zmienia faktu, że nie mogę doczekać się trzeciego.
Oglądał już ktoś? Dobre to? W tym drugim widzę, że murzyn główny bohater i no nie wiem, ale podobno ciekawy serial![]()
A ja odpadłem po pierwszym epie xDParadise bardzo dobry. Drugi sezon odrobinę słabszy od pierwszego, co nie zmienia faktu, że nie mogę doczekać się trzeciego.
Rozumiem, że nie każdemu może podejść twist, który zmienia koncepcję serialu - ja uwielbiam takie klimaty, więc oglądałem z zaciekawieniem.A ja odpadłem po pierwszym epie xD
Też lubię, odpalę na dniach i zobaczymyRozumiem, że nie każdemu może podejść twist, który zmienia koncepcję serialu - ja uwielbiam takie klimaty, więc oglądałem z zaciekawieniem.

Widows Bay jest świetne, jestem w połowie pierwszego sezonu. Polecam fanom Stephena Kinga.
Oglądał już ktoś? Dobre to? W tym drugim widzę, że murzyn główny bohater i no nie wiem, ale podobno ciekawy serial![]()
Widows Bay jest świetne, jestem w połowie pierwszego sezonu. Polecam fanom Stephena Kinga.