Seriale

Warto ruszać Pirson Break? Wracam do klasyków bo obecny przemysł i tak nie daje nic wielkiego lub daje jakiś pedalow jak Chamalet,Holland, czy Pattison obsad przez co ciężko ogląda się dzisiejsze filmy.

Wiem że prywatnie główny ziomek w realu jest gejem ale i tak wygląda 100 razy normalniej od tych 3 cipek :lol:

8sfwkf.png

Gotham to był chyba mój pierwszy serial po latach gdy po dekadach próbowałem wrócić do seriali ale zaczął mnie nudzić i rzuciłem po 2 sezonie.

Potem chyba zdecydowałem się na GOT gdy nakręcili już 4 sezony.

Teraz łatwiej to oglądać bo dużo seriali ma tylko 8 odcinków.

Przyznam, że z lostami miałem potężny problem przez dużą liczbę odcinków ale dzięki suwakowi dotrwałem.

Ogolnie od kiedy jestem w tej bance to nie rozumiem czemu ludzie uważają 1 i 2 sezon za najlepszy. Ja uważam że były najsłabsze a kolejne 4 są trochę lepsze.

Last edited:
2 sezon lostów dosłownie opiera się na tym że przez 25 odcinków kłócą się czy nacisnąć guzik czy nie naciskać :lol:

jak ktoś jeszcze nie ogladal i to są seriale mega wciągające

Archiwum 81
Tysiąc Ciosów
Złoto Gujany
Afrosamuraj - tu dla fanów anime

niestety ale brutalnie odbiłem sie od PB. Na suwaku zobaczę tylko jak ucieknie z więzienia i koncze.

Czulem, ze może tak być bo mnie mało kręcą realne seriale.

Tylko Soprano i Dextera udało mi się porządnie obejrzeć w takim swiecie.

Ta ucieczka to za mało by mnie to kręciło na 4 sezony.

Last edited:
Po brutalnym odbiciu się od PB. Już chyba nie mam rzeczy do których bym wrócił za dawnych lat.

Myslalem czy powtarzać Słoneczny Patrol , Nieustraszonego , Renegata, Xenke i Herkulesa , ale chyba odpuszczę.

ktoś oglądał?

Oglądałem kiedyś oryginał gdzie za złola robił De Niro

PS- od PB tak się brutalnie odbiłem że odpuściłem cały serial a miałem zobaczyć przynajmniej ucieczkę z więzienia na suwaku :lol:

Last edited:
sama bitwa w 1 odcinku HOTD ma trwać 25 minut.

Wreszcie cos porządnego., bo starcie z 2 sezonu to był jakiś nieśmieszny żart rodem z Discovery Channel.

Back