Seriale

i jeszcze jedno, ze to urojony świat Jacka. On jedyny w tym serialu widzi kogoś zmarłego ze swojej rodziny w tak zwanym realnym świecie . Żaden inny bohater tak nie ma.

Nawet chyba jeśli dobrze pamiętam w sezonie 2-4 jest wątek ze ojciec Jacka to nowy Dzejkop tej wyspy dlaczego bo to świat Jacka.

I dlatego John Locke go widział, choc go nie znal bo to świat Jacka.

Dlaczego John Locke stal się czarnym dymem? Bo tej postaci najbardziej na wyspie bal sie i poważał Jacke Shepard.

Malo tego

Sowyer- moze symbolizować zdrady Jacka, wybuchowosc

Kate- wieczna ucieczkę

Sayid, Jim - agresje

Harvey, Michael, Miles- rozmowy z nieżyjącymi jak Jake

Organizacja Diarma, Ben linus, ta doktorka co jest z SOYEREM - medycynę Jacka

Charlie- cpanie

a wieczna ciężarna blondynka- trafiła do tego swiat bo to jego stepsister.

John Locke- symbolizuje przekonanie aby Jake nie opuszczał wyspy.

Co na końcu Jake mowił ze Locke miał racje.

Jezu jak dawalem temu serialowi 5 na 10 tak teraz moge dac spokojnie 7 na 10.

wow. przeciez to jest tak oczywiste.

Koledzy z wyspy to charaktery Jake.

Last edited:
Co ty wiesz o tym serialu ? I jakimkolwiek innym? Piszesz wcześniej że oglądasz 10 odcinków w godzine. Czyli średnio oglądasz 6 minut jednego odcinka. I co z tego wiesz ? Co wiesz o postaciach ? O dialogach itd ? Locke ci ciągnął show ? A ale go widziałeś na ekranie ? 10 minut przez wszystkie sezony ?

Gość ogląda filmy/seriale na przewijaniu i jeszcze się potem o tym wypowiada. Ja pierdole...

Książki jak czytasz ? Co 10 stronę ?
Mordeczko, a wiesz że gadasz z debilem? :eddieconspiracy:

teraz juz rozumiem czemu w jednym sezonie był beznadziejny watek który był cały oparty na operacji pleców Bena. Wow

To teraz nabiera sensu.

Mamy 2026 rok​

source.gif

Mordeczko, a wiesz że gadasz z debilem? :eddieconspiracy:
Oczywiście, że wiem. Ten jeden jeden jedyny raz się odniosłem do jego posta tylko.

Panowie ma ktoś plik torrent do Spider Noir ale czarno białego ? Na polskich torrentach znalazłem tylko kolor a na piratebaj jest pełno wstawek tylko, że póki co trafiam też na kolorowe.

Mamy 2026 rok​

source.gif

teraz moge wejsc ta banke na YT i w internety i co ciekawe do tej pory sa nowiutkie filmy i ludzie tłumacza swoja intepretacje z finałem lostów.

Z ciekawości jeszcze raz puściłem 1 epizod i Jake budzi sie na wyspie i trzyma małpke, a pierwsze 3-4 sekundy jest na wyspie całkiem sam i dopiero po paru sekundach słychac hałas samolotu, ale ludzie do tej pory badaja jakies linie czasowe. Jak to zwykłe urojenia Jaka, wiec tam nawet moze 700 krów spadać z nieba :lol:

Para murzynków - symbolizowała konflikt ojca z synem

Para stepsister i stepbrother - pewnie powstała przez to, ze dowiedział sie o istnieniu Claire.

Postać Desmonda- aby cofac sie w czasie w wspomnieniach

Wildmord- bo bał się zniszczenia wyspy

Gruby- symbolizuje tez problemy psychiczne

2 bracia- symbolizują chec zostania i opuszczenia wyspy.

Last edited:
5 mln w 1 dzień.

Wystarczyło dać smoki na pełnej

:jjsmile:

Choć ciągle mam wrażenie, że upadek CGI w Holly jest znaczący bo w GOT wyglądały lepiej.

Cały czas śledzę w internetach impretacje zakończenia Lostow

I wiele wierzy że to była katastrofa i oni wszyscy zginęli i trafili do czyśćca.

To wg Was jest to urojenie Jacka czy nie urojenie Jacka?

Back