Roshi
Roshi
ale mnie wyruchaliJuż Ci pisałem, że to była 30.03 data premiery 1 sezonu. Nie ma jeszcze oficjalnej daty premiery 2.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ale mnie wyruchaliJuż Ci pisałem, że to była 30.03 data premiery 1 sezonu. Nie ma jeszcze oficjalnej daty premiery 2.![]()

Pocieszę Cię tym, że premiera ma być w tym rokuale mnie wyruchali![]()

jak bym jakąś koleżankę z kotem po 40 tce słyszałZaczęliśmy z żoną oglądać ten polski office.
No żarty czerstwe, wiadomo, taka koncepcja.
Chociaż co jakiś czas można lekko prychnąć śmiechem.
Niby mało śmieszny serial komediowy, ale jedziemy już piąty sezon, odcinek za odcinkiem, bo ciężko nam się oderwać.
Przywiązujesz się do tych postaci, jesteś ciekawy co u nich dalej, ja siedzę w robocie i co chwilę myślę o tych postaciach, słyszę jak coś tam mówią, każdy po swojemu, itd.
Okazuje się, że to jest jakiś dramat obyczajowy, a nie komedia.
Większość postaci to postacie tragiczne - nie, że chujowe, tylko pełne dramatów i rozpaczy (i nie mam tu na myśli wątku głównego romansu). Jest tu się nad czym pochylić jeśli ktoś ma inklinacje do rozmyślań filozoficznych.
Kurde, dobre to, nie wiem czy sami chcieli czy przypadkiem im to takie fajne wyszło.
Smutno mi, że zbliżamy się do końca.

Zaczęliśmy z żoną oglądać ten polski office.
No żarty czerstwe, wiadomo, taka koncepcja.
Chociaż co jakiś czas można lekko prychnąć śmiechem.
Niby mało śmieszny serial komediowy, ale jedziemy już piąty sezon, odcinek za odcinkiem, bo ciężko nam się oderwać.
Przywiązujesz się do tych postaci, jesteś ciekawy co u nich dalej, ja siedzę w robocie i co chwilę myślę o tych postaciach, słyszę jak coś tam mówią, każdy po swojemu, itd.
Okazuje się, że to jest jakiś dramat obyczajowy, a nie komedia.
Większość postaci to postacie tragiczne - nie, że chujowe, tylko pełne dramatów i rozpaczy (i nie mam tu na myśli wątku głównego romansu). Jest tu się nad czym pochylić jeśli ktoś ma inklinacje do rozmyślań filozoficznych.
Kurde, dobre to, nie wiem czy sami chcieli czy przypadkiem im to takie fajne wyszło.
Smutno mi, że zbliżamy się do końca.
Nie oglądałem jeszcze. Cały weekend leciał The OfficeA jak podszedł ten australijski western?

Jeśli chodzi o The Son to chyba amerykański, a nie australijski. Zacząłem oglądać pierwszy sezon i nie jest jakoś źle ale zachwycony też nie jestem. Nie przepadam za przeplataniem bieżących wydarzeń z retrospekcjami, a na tym opiera się ten serial. Zostały mi chyba dwa albo trzy odcinki pierwszego sezonu.A jak podszedł ten australijski western?
Jeśli chodzi o The Son to chyba amerykański, a nie australijski. Zacząłem oglądać pierwszy sezon i nie jest jakoś źle ale zachwycony też nie jestem. Nie przepadam za przeplataniem bieżących wydarzeń z retrospekcjami, a na tym opiera się ten serial. Zostały mi chyba dwa albo trzy odcinki pierwszego sezonu.

To ma, widzę 9 odcinków.Sprawdzał już ktoś może "Harry Hole" na netflixie? Lubię książki Nesbo, ale jestem dość sceptyczny do wszystkiego co wychodzi na tym serwisie.

SpierdalajPozostawieni- 1 sezon fajny. 2 duża obniżka, ale jeszcze w miarę. 3 słabiutki.
Szkoda, bo 1 sezon narobił apetytu, ale dalej to już nie było to. Teraz rozumiem czemu światowo jest to dosyć cichy serial.

Ja też tak uważamSpierdalaj![]()

Robię piąty epy, o ile początek był bardzo fajnym zlepkiem klisz wielu horrorów, tak teraz śmierdzi typowym średniakiem od netflixa.Ktoś oglądał? Warto?![]()
Tu zdarzy siÄ coÅ strasznego | Serial | 2026
Tu zdarzy siÄ coÅ strasznego (2026) Something Very Bad Is Going to Happen - Panna mÅoda ma przeczucie, że podczas jej Ålubu zdarzy siÄ coÅ okropnego, a im bliżej oÅtarza, tym gorzej.www.filmweb.pl
Tak, to już jest kompletny pierwszy sezon. Adaptacja Pentagramu.To ma, widzę 9 odcinków.
Na IMDB nie pokazuje żeby miały być następne. To już jest kompletny sezon?
Ja chętnie zobaczę bo książki wszystkie wciongłem jednym ciongiem![]()
Jednak główny wątek pozostaje otwarty.Tak, to już jest kompletny pierwszy sezon. Adaptacja Pentagramu.
Nie spoilerować kurłaJednak główny wątek pozostaje otwarty.

Skończyłeś całość? I jak? Warto?Jednak główny wątek pozostaje otwarty.
Skończyłem, mi się podobał, ale nie czytałem książki. Zakończenie jest takie, że otwiera opcję na 2 sezon.Skończyłeś całość? I jak? Warto?
Myślałem, że są jakieś świętości, ale w erze internetu nawet 10 latki są atakowane. Widziałem dość sporo komentarzy polskich i angielskich, że Hermiona jest brudna jak z kopalni albo, że Harry Potter wygląda jak lesbijka.
Tak jak mówiłem internet z ludzi zdjal wszystkie bezpieczniki.

Czas wrócić do męskiego kina lat 90-tych.
![]()

Będzie się kończyło w tym samym momencie czy zrobią kontynuację co dalej? Berserka obejrzałem jakieś 15 lat temu i po tym anime już nie byłem taki sam :(....Łykłem jak pelikan![]()
Ale to fejk jest ...Będzie się kończyło w tym samym momencie czy zrobią kontynuację co dalej? Berserka obejrzałem jakieś 15 lat temu i po tym anime już nie byłem taki sam :(....
Jakiś zjeb z innej strefy czasowej już miał 1 kwietnia.Ale to fejk jest ...

Kto to?Spierdalaj![]()