Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jestem po pierwszych trzech odcinkach. Rozkręca się baaardzo powoli, nie jest to Yellowstone, gdzie ciągle się coś działo. Jak na razie kręci się wszystko wokół żałoby poszczególnych członków rodziny, więzi jakie ich łączą i zderzenia dwóch różnych światów. Można powiedzieć, że początek tego serialu to taki typowy dramacik, ale odnoszę wrażenie, że powoli klaruje się kierunek w jakim to pójdzie. Pomimo, że nie przepadam za dramatami to nie uważam, że straciłem czas na te odcinki. Dodatkowo dla mnie na plus krajobrazy Montany.zobaczymy co zaoferuje jeszcze the madison pod koniec marca (chociaż światowa premiera miała miejsce w ubiegłą sobotę)

James Potter należał do KKK

Popierdolone to wszystkoTrzymam kciuki za to
żeby pierdolło finansowo
Pewnie żodyn wcześniej nie pomyślał jak zmiana koloru skóry tej postaci może zmienić odbiór całej historii
Ja tego gówna nie zamierzam nawet sprawdzać. Chcą zadowolić mniejszość to będą bulić jako konsekwencje. Nie zdziwię się jak jakiś dzieciak tam będzie gejemPopierdolone to wszystkoPewnie żodyn wcześniej nie pomyślał jak zmiana koloru skóry tej postaci może zmienić odbiór całej historii
![]()
To się w głowie nie mieści: władca pierścieni, gwiezdne wojny wszytko skażone i teraz Harry.Nie zapominajmy o WiedźminieJa tego gówna nie zamierzam nawet sprawdzać. Chcą zadowolić mniejszość to będą bulić jako konsekwencje. Nie zdziwię się jak jakiś dzieciak tam będzie gejemTo się w głowie nie mieści: władca pierścieni, gwiezdne wojny wszytko skażone i teraz Harry.

![]()
Główny duet nowego „Z Archiwum X” skompletowany! Oto następca Davida Duchovnego
Nowa odsłona kultowego serialu science fiction nabiera coraz wyraźniejszych kształtów. Reboot „Z Archiwum X” przygotowywany dla Dis...filmozercy.com

The N-FilesXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
![]()
Ryan Coogler's The X-Files reboot casts Danielle Deadwyler as co-lead
Ryan Coogler's upcoming The X-Files reboot has cast Danielle Deadwyler as one of its lead cast members. The upcoming series has also confirmed Jennifer Yale aswww.cinemaexpress.com
![]()

Tak, serial "The Son" (Syn) z Pierce'em Brosnanem został zakończony.Nie chciałbym się władować na jakieś spoilery więc może ktoś sprawdzić i mi powiedzieć czy te dwa sezony to finał historii czy przerwana produkcja? Dzięki.
Loading…
www.imdb.com

Kurde, czytam Krwawy Południk i znowu mnie na westerny wzięłoTak, serial "The Son" (Syn) z Pierce'em Brosnanem został zakończony.
Oto najważniejsze informacje:
Serial jest zamkniętą całością, opartą na powieści Philippa Meyera.
- Koniec produkcji: Serial zakończył się po drugim sezonie.
- Łączna liczba odcinków: Produkcja składa się z 20 odcinków (dwa sezony po 10 odcinków), które były emitowane w latach 2017–2019.
- Decyzja: Nie podano konkretnych powodów zakończenia, jednak sugerowano, że od początku taki był plan twórców, a umowa z główną gwiazdą była krótkoterminowa.
![]()

I jak Ci się podoba? To jest chyba moja ulubiona książka Cormaca i według mnie jeden z najwybitniejszych przykładów anty-westernu. John Hillcoat aktualnie pracuje nad jej ekranizacją.Kurde, czytam Krwawy Południk i znowu mnie na westerny wzięło![]()
Jak to u Cormaca. Chujowo się go czyta ale jak wpadniesz w rytm to idzie gładko.I jak Ci się podoba? To jest chyba moja ulubiona książka Cormaca i według mnie jeden z najwybitniejszych przykładów anty-westernu. John Hillcoat aktualnie pracuje nad jej ekranizacją.
Pierwszy odcinek Daredevila całkiem spoko, choć poprzedni sezon był bardzo słaby w porównaniu do produkcji netflixa. Aż szok, że oni dali 3 mocne sezony.
A mi się poprzedni sezon też podobał. Daredevil ogólnie zajebisty. Już ściągam ten pierwszy odcinek.Z poprzednim sezonem problem był taki, że 2/3 robili go inni ludzie a dopiero ostatnie odcinki (najlepsze) kończyła ekipa netflixowego daredevila. I ten dubbing jeszczeA mi się poprzedni sezon też podobał. Daredevil ogólnie zajebisty. Już ściągam ten pierwszy odcinek.
Oby trzymali teraz poziom.Pierwszy sezon jest na platformie zaluknij ccNa jakiej platformie można to obejrzeć?
Nie wiem, mam pobrane pierwsze 3 odcinki na dysku.Na jakiej platformie można to obejrzeć?
Przecież w życiu bym z dubbingiem nie obejrzał. Nawet sobie nie wyobrażam. Z napisami ściągam.Z poprzednim sezonem problem był taki, że 2/3 robili go inni ludzie a dopiero ostatnie odcinki (najlepsze) kończyła ekipa netflixowego daredevila. I ten dubbing jeszczeOby trzymali teraz poziom.
Już Ci pisałem, że to była 30.03 data premiery 1 sezonu. Nie ma jeszcze oficjalnej daty premiery 2.@Gambit Mobland jutro startuje? caly sezon od razu?