Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Trochę to wygląda jak cosplaye
Trochę to wygląda jak cosplaye
za to pojawi się na pewno jakaś zdecydowanie za silna postać kobiecaO chuj pomijając fatalny wygląd Kratosa to wygląda ogólnie jak jakieś fanowskie ubranko na Halloween.

A takich, no ja pomyślałem o starszych bo wydaje mi się, że 12-15 latki będą oglądać sranie na sofę na tiktoku, a nie filmy historyczne
Ok, ale wiesz o co mi chodzi i jak ten mechanizm ma zadziałać (ma lub nie ma, wróżką nie jestem tylko zwykłym szurem)
4 sezon chujowy był, na szczęście ten jest ostani.Słabe to już jest.
Zajebisty serial ale po tak długim czasie to już niestety #nikogo.
Jak chcecie to mogę Wam opowiedzieć jak się kończy jeżeli bd tak jak w komiksach....4 sezon chujowy był, na szczęście ten jest ostani.

ja rowniezZajebisty serial ale po tak długim czasie to już niestety #nikogo.
Teraz bardziej czekam na Mobland 2 sezon.

Ta data to raczej dotyczyła premiery 1 sezonu, oficjalnie chyba jeszcze nie ma daty 2Invincible i Harry Da Souza wjezdzają, zapowiada sie poteżny marzec
Niestety muszę się zgodzić, zobaczymy co zaoferuje jeszcze the madison pod koniec marca (chociaż światowa premiera miała miejsce w ubiegłą sobotę)Marshals a Yellowstone Story niestety zawód.
Drewniane dialogi, kiepska fabuła, widać że robi to inna ekipa.
Invincible i Harry Da Souza wjezdzają, zapowiada sie poteżny marzec
Oglądam pierwszy raz w życiu Mentalistę i tak już pod koniec drugiego sezonu wydawało mi się, że wiem kim jest Red John. Teraz w połowie trzeciego jestem prawie pewien. Proszę nie potwierdzajcie i nie spoilerujcie chce tylko mieć dowód, że dobrze typuję i jestem lepszym mentalistą niż Patryk Jane*
Wrócę tu po siódmym sezonie, więc pewnie za 2 miesiące bo sporo tego jest.
Red John to naczelnik Bertram
*ew. trafię jak kulą w płot.