Seriale

Btw,
:beczka:
1000015346.jpg

A takich, no ja pomyślałem o starszych bo wydaje mi się, że 12-15 latki będą oglądać sranie na sofę na tiktoku, a nie filmy historyczne :lol:

Ok, ale wiesz o co mi chodzi i jak ten mechanizm ma zadziałać (ma lub nie ma, wróżką nie jestem tylko zwykłym szurem :awesome: )

IMG_1260.gif

Włączyłem sobie serial kulawe konie na AppleTV i nawet spoko ale kurwa czarna baba kieruje MI5 a jej zastępca też baba..
Naszła mnie pewna refleksja bo po huj oni na siłę umieszczają na takich stanowiskach kobiety i mówię a wyobrażę sobie, że to chłopy są i.. coś mi nie pasowało bo żaden chłop by tak głupich decyzji nie podejmował i to by ni huja nie pasowało do roli faceta.
Teraz pytanie czy oni specjalnie ładują tam baby bo wiadomo poprawność czy gdyby obsadzili facetów to by za bardzo hujowo wyglądało jakby działali jak baby i nie byłoby takiej fabuły?
Z drugiej strony lepie robić fabułę pod rzeczywistość no ale chyba nie w tych czasach.. przykre to

Marshals a Yellowstone Story niestety zawód.

Drewniane dialogi, kiepska fabuła, widać że robi to inna ekipa.

Invincible i Harry Da Souza wjezdzają, zapowiada sie poteżny marzec:antonio:

Ta data to raczej dotyczyła premiery 1 sezonu, oficjalnie chyba jeszcze nie ma daty 2
Marshals a Yellowstone Story niestety zawód.

Drewniane dialogi, kiepska fabuła, widać że robi to inna ekipa.
Niestety muszę się zgodzić, zobaczymy co zaoferuje jeszcze the madison pod koniec marca (chociaż światowa premiera miała miejsce w ubiegłą sobotę)

Oglądam pierwszy raz w życiu Mentalistę i tak już pod koniec drugiego sezonu wydawało mi się, że wiem kim jest Red John. Teraz w połowie trzeciego jestem prawie pewien. Proszę nie potwierdzajcie i nie spoilerujcie chce tylko mieć dowód, że dobrze typuję i jestem lepszym mentalistą niż Patryk Jane :lol:*
Wrócę tu po siódmym sezonie, więc pewnie za 2 miesiące bo sporo tego jest.

Red John to naczelnik Bertram

*ew. trafię jak kulą w płot.

Cóż, pod koniec trzeciego jak zacytował wiersz Blake to domyślałem się, że to jednak nie on, bo twórcy tak jawnie puścili oczko do widzów, że to byłoby zbyt oczywiste. Już tak od czwartego sezonu uznawałem, że to raczej jakiś bliski współpracownik Red Johna. Jednak trzeba przyznać, że mój typ był bardzo bliski.

Jest ktoś kto wcześniej zgadł? Bo ja o istnieniu tej postaci zapominałem, na dobrą sprawę to potem zacząłem zakładać że to ktoś z przeszłości Jane.

Back