GypsyKing
UFC Middleweight
I po co wrzucasz przypadkowe zdjęcie jego znajomego?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I po co wrzucasz przypadkowe zdjęcie jego znajomego?

wtf? serio?A to on nie jest pedałem?
Dzbanku, kiedy zrozumiesz że ta osoba może mieć 20/30/40+?

Dzbanku, kiedy zrozumiesz że ta osoba może mieć 20/30/40+?
Wszyscy dają mi poniżej 30 jak się ogolę
A jak mnie poznają to stwierdzają że mam góra 18
Zakola mam od 16ego roku życia... Także możesz już spierdalać, mój psychofanie![]()

od dawna wiadomo
gej jak chuj
![]()
wcale nie taka top, w Walking Dead się skurwiłaPedał po całości, bo nie dość że przyznaje się do brania w dupe to jeszcze twierdzi, że nie będzie grał ról hetero, bo czas pokazywać więcej pedałów jako główne postaci
A doktor Tancredi top.

Jak macie jakieś dobre kryminały na 5-8 odcinków to dajcie propozycje.
Widziałem : Mare z Easttown, Detektyw sezon 1, To jej wina, Ostre przedmioty.
Ja już przy pierwszym odpiąłem wrotki, wolałbym Już se fallouta 1 albo 2 odpalić. Olać ciepłym moczem LGBTQtasówAle mnie ten s02 Fallouta męczy. Każdy odcinek oglądam na raty.

Gdzie takiego pięknego 18sto letniego dżina dorwałeś?
Gdzie takiego pięknego 18sto letniego dżina dorwałeś?
Próbuję dokończyć Ozark'a rozkręca się to kiedyś?
gumowejZajebisty odcinek.RSK dobrze się rozkręca. Wjazd Baelora przy motywie z GoT![]()
Duzy zawod ten sezonAle mnie ten s02 Fallouta męczy. Każdy odcinek oglądam na raty.
RSK dobrze się rozkręca. Wjazd Baelora przy motywie z GoT![]()
Zajebisty odcinek.
Zdecydowanie, tamtego nawet nie skończyłem, a to wchodzi elegancko.Jest dobrze, a nawet bardzo.
Ogląda się lepiej niż Ród Smoka.
Ja chłonę wszystko z tego uniwersumJest dobrze, a nawet bardzo.
Ogląda się lepiej niż Ród Smoka.

![]()
Przez chwilę poczułem się jak dekadę temu oglądając stare dobre GOT.

Przed drugim sezonem, Condal pozbył się Martina i Sapochnika i samodzielnie nie był w stanie tego udźwignąć (kto by się spodziewał), HBO powinno być mądrzejsze po ostatnich latach GOT i wcześniej zareagować.Ja chłonę wszystko z tego uniwersum
Ród Smoka też jest w porządku jedynie wkurwiło mnie takie przeciągnięcie akcji w drugim sezonie tak że całe mięso zostało na trzeci.
Ktoś dobrze napisał że to był najdłuższy trailer w historii![]()
Swoją drogą to wychodzi serial za serialem a Wichry Zimy w dupiePrzed drugim sezonem, Condal pozbył się Martina i Sapochnika i samodzielnie nie był w stanie tego udźwignąć (kto by się spodziewał), HBO powinno być mądrzejsze po ostatnich latach GOT i wcześniej zareagować.
GRRM powinien trzymać pieczę nad tym w jakim kierunku zmierza adaptacja, a nie facet bez żadnych sukcesów.

Detektyw S01 to petarda, nie pierdol glupot... Black Bird tez swietny na poczatku, pozniej ma srogi zjazd to prawda.Patrząc, że Black Bird ma średnią 7,8 od społeczności i krytyków Filmwebu to jednak dla mnie to duże rozczarowanie. Do ostatniego odcinka liczyłem, że coś wybuchnie, ale nie wybuchło. To nawet detektyw sezon 1 mnie tak nie rozczarował.