Seriale

sceptycznie nastawiony bo nie trawię Tessy, irytuje mnie nieustannie,
jestem miło zaskoczony

taki dobry średniak 6-7/10

Dzbanku, kiedy zrozumiesz że ta osoba może mieć 20/30/40+?

Wszyscy dają mi poniżej 30 jak się ogolę :lesnarhappy:

A jak mnie poznają to stwierdzają że mam góra 18 :crazy:

Zakola mam od 16ego roku życia... Także możesz już spierdalać, mój psychofanie:śmiech:

Skąd wiesz ile lat ma ta osoba skoro to podobno nie Ty?

:lol:

od dawna wiadomo
gej jak chuj
:beczka:

Pedał po całości, bo nie dość że przyznaje się do brania w dupe to jeszcze twierdzi, że nie będzie grał ról hetero, bo czas pokazywać więcej pedałów jako główne postaci ::clintdis::

A doktor Tancredi top.

Pedał po całości, bo nie dość że przyznaje się do brania w dupe to jeszcze twierdzi, że nie będzie grał ról hetero, bo czas pokazywać więcej pedałów jako główne postaci ::clintdis::

A doktor Tancredi top.
wcale nie taka top, w Walking Dead się skurwiła

rickgrimes_crying.jpg

:beczka:

Jak macie jakieś dobre kryminały na 5-8 odcinków to dajcie propozycje.

Widziałem : Mare z Easttown, Detektyw sezon 1, To jej wina, Ostre przedmioty.

Jak macie jakieś dobre kryminały na 5-8 odcinków to dajcie propozycje.

Widziałem : Mare z Easttown, Detektyw sezon 1, To jej wina, Ostre przedmioty.

Jest dobrze, a nawet bardzo.

Ogląda się lepiej niż Ród Smoka.
Ja chłonę wszystko z tego uniwersum :lol:
Ród Smoka też jest w porządku jedynie wkurwiło mnie takie przeciągnięcie akcji w drugim sezonie tak że całe mięso zostało na trzeci.
Ktoś dobrze napisał że to był najdłuższy trailer w historii :mamed:

Ja chłonę wszystko z tego uniwersum :lol:
Ród Smoka też jest w porządku jedynie wkurwiło mnie takie przeciągnięcie akcji w drugim sezonie tak że całe mięso zostało na trzeci.
Ktoś dobrze napisał że to był najdłuższy trailer w historii :mamed:
Przed drugim sezonem, Condal pozbył się Martina i Sapochnika i samodzielnie nie był w stanie tego udźwignąć (kto by się spodziewał), HBO powinno być mądrzejsze po ostatnich latach GOT i wcześniej zareagować.

GRRM powinien trzymać pieczę nad tym w jakim kierunku zmierza adaptacja, a nie facet bez żadnych sukcesów.

Przed drugim sezonem, Condal pozbył się Martina i Sapochnika i samodzielnie nie był w stanie tego udźwignąć (kto by się spodziewał), HBO powinno być mądrzejsze po ostatnich latach GOT i wcześniej zareagować.

GRRM powinien trzymać pieczę nad tym w jakim kierunku zmierza adaptacja, a nie facet bez żadnych sukcesów.
Swoją drogą to wychodzi serial za serialem a Wichry Zimy w dupie :jon:

Patrząc, że Black Bird ma średnią 7,8 od społeczności i krytyków Filmwebu to jednak dla mnie to duże rozczarowanie. Do ostatniego odcinka liczyłem, że coś wybuchnie, ale nie wybuchło. To nawet detektyw sezon 1 mnie tak nie rozczarował.

Patrząc, że Black Bird ma średnią 7,8 od społeczności i krytyków Filmwebu to jednak dla mnie to duże rozczarowanie. Do ostatniego odcinka liczyłem, że coś wybuchnie, ale nie wybuchło. To nawet detektyw sezon 1 mnie tak nie rozczarował.
Detektyw S01 to petarda, nie pierdol glupot... Black Bird tez swietny na poczatku, pozniej ma srogi zjazd to prawda.

Back