Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
Jak myślicie Amazon wypuści cały sezon LOTR-a na raz czy zrobią tak jak HBO?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
myślę, że zrobią tak jak hbo.Jak myślicie Amazon wypuści cały sezon LOTR-a na raz czy zrobią tak jak HBO?
zakladam że prawie każdy ma wyjebane i już oglądał, to już nie chce mi się tego w spoilery wrzucaćte sensei a to spoilery nie sa?(ja mam wyjebane, ogladalem)
Wrzucanie całego sezonu na raz to według mnie strzał w kolano, choćby nie wiem jak dobry był serial, obejrzysz go w dwa dni, pogadasz o nim tydzień i idziesz oglądać coś innego.myślę, że zrobią tak jak hbo.
W jakim znaczeniu? :) choc tu jeszcze by uszloepickie
Nasza warta się nie skończyła, dalej będziemy czekać jak głupcy na kolejną książkę.Nie wazne jakie było zakonczenie. Wazne, ze sie skonczyło
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nasza warta się nie skończyła, dalej będziemy czekać jak głupcy na kolejną książkę.

To jest odpowiedni dział o książkach![]()

Mam dwie sprawy:
1. Jon pewnie zostanie Królem za Murem
2. Jamie i Cersei nie mogli po prostu stanąć tam kawałek obok, gdzie nie było leżących gruzów ?
[SPOILER="\"Tam wszędzie były gruzy. Jedyne pretensje mam o to, żeTyrion znalzł ich całych, a ogólnie powinnno być tak, że Tyrion znajduje ich po złotej rękawicy i to jest jedyne po czym poznaje swojego brata.
Teraz się rzucą do czytania Wiedźminów i innych sag, które wkrótce się pojawią na ekranie.Obejrzałem finał przed chwilą, w sumie w spoilerze przewijajacym się od dawna, wszystko to było. Ostatni sezon rozczarowujacy, ale i tak chyba najlepszy serial jaki oglądałem. Jakoś tak jest, że te wielkie i fascynujące seriale kończą się chujowo i nie po myśli fanów (Lost, Dexter).
No nic, skończyło się, ariwederczi i dzięki za wiele godzin rozrywek. Bekę mam jedynie z tych milionów kanałów na Youtube, blogów, twitterów i tak dalej, które całą swoją działalność oparły na absurdalnych i z dupy wysranych teoriach fanowskich :v
Akurat zakończenie lostow mi sie bardzo podobało :) trzeba być otwartym na duchowe klimaty, żeby złapać esencjęObejrzałem finał przed chwilą, w sumie w spoilerze przewijajacym się od dawna, wszystko to było. Ostatni sezon rozczarowujacy, ale i tak chyba najlepszy serial jaki oglądałem. Jakoś tak jest, że te wielkie i fascynujące seriale kończą się chujowo i nie po myśli fanów (Lost, Dexter).
No nic, skończyło się, ariwederczi i dzięki za wiele godzin rozrywek. Bekę mam jedynie z tych milionów kanałów na Youtube, blogów, twitterów i tak dalej, które całą swoją działalność oparły na absurdalnych i z dupy wysranych teoriach fanowskich :v
Nie rozumiem narzekań, że wątek Jona zakończono marnie. Może źle zinterpretowałem, ale wyglądało na to, że Jon olał (znowu) zasady Nocnej Straży i spierdolił z dzikimi do lasu. Zresztą chuj on by tam robił na murze (swoją drogą, kto go, kurwa, tak szybko odbudował? :D). Tam już się kończy zima, jakiś zielony listek przebijał już śnieg, więc będzie całkiem milutko. To jest obszar anarchii, Dżony więc w końcu będzie miał luz psychiczny, jak mu nie będą na siłę wkładać korony króla i kazać się napierdalać z wszystkimi. Trochę czasu minie, rany się zabliźnią, nadejdzie wiosna, Jon poczuje chuć i w którymś z leśnych skłotów znajdzie sobie jakąś nową rudą i ją zegrzmoci i narobi parę nowych Targeryenów.
Akurat zakończenie lostow mi sie bardzo podobało :) trzeba być otwartym na duchowe klimaty, żeby złapać esencję
Edit niemniej jednak wielu ludzi wysiadalo w trakcie końcówki serialu, bo ewidentnie nie byli w stanie zrozumieć co tam zaszło. Cóż, takie czasy :p
Oczywiście. Oczekiwania rodzą braki, i tej energii D&D ewidentnie nie dzwigneli. Pozdro mordaJa oglądałem Lost po latach od premiery, ciurkiem, jeden sezon za drugim, i przeżywałem właśnie duchowo zakończenie, bo się zżyłem z postaciami. Ale rozumiem też zarzuty fanów do finału, bo nie rozwiązano najbardziej nurtujących tajemnic. Niby nie zawsze trzeba, ale tutaj ludzie bardzo tego oczekiwali.
W ogóle z tymi wielkimi serialami jest tak, że im większe zainteresowanie wzbudzają, tym większe są oczekiwania fanów, tym więcej powstaje wszelkiego rodzaju teorii, fanfików i tak dalej i tym większe rozczarowanie, gdy nie kończy się tak, jak fani by chcieli.