HeyPussyRUstillThere
UFC Middleweight
Spokojnie :)
Ale fakt, nie ma lekko z ludźmi od Chaevy

Rozmowa telefoniczna Pete'a i Rogera haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Spokojnie :)

Jakoś tak właśnie wyczuwam i nie odpalam, choć gdzieś tam kusi przez sentyment.House of Cards, sezon 6: 3-/10. Sezon był przeciętny, ale i tak się go relatywnie dobrze oglądało, poza wkurwiającymi "superfeministycznymi" wstawkami. Ale ta końcówka to zjebała, jak normalnie bym dał 5,5-6/10, tak tutaj 2-, bo to psuje cały sezon i czyni go bezsensownym. Twórcy zawiedli po całej linii spierdolili kilka sezonów dobrej pracy.
Nie widziałForever
Arrow jakoś bardziej. Tak samo Legends i Constantine. Flash drugi sezon na zasadzie fana/wytrwałości oglądam, aż tak nie kreciFlash
Pierwszy ep właśnie oglądam. Może głupio podszedłem. Agnenty Tarczy spox.Agentka Carter

Powiem Wam, ze bardzo kurwa dobre to Slepnac od swiatel
![]()
Gdzies mi kiedys wpis sie pojawil, ze arrow podobno strasznie sie psuje z biegiem czasu.Arrow jakoś bardziej. Tak samo Legends i Constantine. Flash drugi sezon na zasadzie fana/wytrwałości oglądam, aż tak nie kreci
Gdzies mi kied0ys wpis sie pojawil, ze arrow podobno strasznie sie psuje z biegiem czasu.
Dorzynanie imprezy i ciągnięcie hajsu, standard. Fajna kreacja Deathstroke'a. Potem slabo, zwłaszcza ze wzgledu na kulisy ustaleń co do tej postaci.Gdzies mi kiedys wpis sie pojawil, ze arrow podobno strasznie sie psuje z biegiem czasu.
ogólnie nie mam za dużych oczekiwan od takich produkcji. Na noc do alko i tyle.Forever, Flash czy Agentka Carter? Co zaczynac?
Nie widział
Arrow jakoś bardziej. Tak samo Legends i Constantine. Flash drugi sezon na zasadzie fana/wytrwałości oglądam, aż tak nie kreci
Pierwszy ep właśnie oglądam. Może głupio podszedłem. Agnenty Tarczy spox.
Gdzies mi kiedys wpis sie pojawil, ze arrow podobno strasznie sie psuje z biegiem czasu.
Jaka nerdozaZ tych co wymieniłeś najrówniejszy poziom trzyma Agentka Carter
Arrow z sezonu na sezon coraz gorzej
Flash i Legendy są na podobnym poziomie wg mnie nieco niżej od Agentki
Pozostałych nie oglądałem

Jaka nerdoza![]()

Najlepsza dupa imo po Jane i Bobby Barrett :)Największa beka w tym serialu to polewanie Kuby szlaufem przez dwóch policyjnych paziów![]()

). A tu paziu wyciąga wąż ogrodowy, z którego woda lutuje z takim ciśnieniem, że ciężko by było szampon z głowy spłukać
. Scenę wcześniej prokurator gada, żeby nie dawać mu wody
. Szkoda, że nie został wyruchany, może by przestał grać jak anal
fabeta czytający z kartki. Jeszcze co do głównego aktora, to jak zaczął wciągać koks, trochę mu się poprawiło, pewnie zorganizowali prawdziwy towar. Nie wiem komu co musiał zrobić
, żeby dostać główną role, ale co poruchał to jego. Takie ruchanko w debiucie
, ale starej mu nie dali puknąć
. Nie szkoda mi go, ale bym obejrzał
.
ja myślałem, że gość go w dupę wyrucha( już zacząłem się zastanawiać jak kamerę ustawią). A tu paziu wyciąga wąż ogrodowy, z którego woda lutuje z takim ciśnieniem, że ciężko by było szampon z głowy spłukać
. Scenę wcześniej prokurator gada, żeby nie dawać mu wody
. Szkoda, że nie został wyruchany, może by przestał grać jak anal
fabeta czytający z kartki. Jeszcze co do głównego aktora, to jak zaczął wciągać koks, trochę mu się poprawiło, pewnie zorganizowali prawdziwy towar. Nie wiem komu co musiał zrobić
, żeby dostać główną role, ale co poruchał to jego. Takie ruchanko w debiucie
, ale starej mu nie dali puknąć
. Nie szkoda mi go, ale bym obejrzał
.

Dokończę Mad Mena, a potem jazda z nowym Narcos. Seriale to mój narkotyk.Narcos Mexico![]()
Same here. Póki co jaram się 7 sezonem. Dziś poleci 4 i 5 odcinek.Dokończę Mad Mena, a potem jazda z nowym Narcos. Seriale to mój narkotyk.
Ja się właśnie za czwarty zabieram, może jeszcze piąty dzisiaj wleci.Same here. Póki co jaram się 7 sezonem. Dziś poleci 4 i 5 odcinek.
Wciągający.Jak narcos?
Ale ty błyskotliwy jesteś ryjuWciągający.

Ale ty błyskotliwy jesteś ryju![]()

Pierwszy odcin nowej serii bardzo przyjemny.Jak narcos?