Gambit
UFC Middleweight
Paradies DP mocna kreskówka dla dorosłych :)
Obejrzałem dwa epy i skisłem
co to jest za złoto, to nie mam pytań "homo inside Paradise"

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Paradies DP mocna kreskówka dla dorosłych :)
co to jest za złoto, to nie mam pytań "homo inside Paradise"

właśnie widziałem wczoraj na netflixie i już miałem lutować, ale przeczytałem, że gorsze od czegoś tam od tych samych twórców i dałem se spokójObejrzałem dwa epy i skisłemco to jest za złoto, to nie mam pytań "homo inside Paradise"
![]()
Ja też jestem po 2 ep, ale chorzy koledzy bardzo polecali i już po 1 odcinku było to czego oczekiwałemObejrzałem dwa epy i skisłemco to jest za złoto, to nie mam pytań "homo inside Paradise"
![]()
Piąty razy oglądam Breaking Bad w całości. Dalej tak samo dobre.
![]()
Obejrzałem dwa epy i skisłemco to jest za złoto, to nie mam pytań "homo inside Paradise"
![]()
duuuuzo gorsze od bricklebery, obnizenie poziomu o 100%, ten sam zart i koncept tylko, ze juz nie smieszny, jak ktos widzial wczesniejsza animacje, ktora jest bardzo dobra.właśnie widziałem wczoraj na netflixie i już miałem lutować, ale przeczytałem, że gorsze od czegoś tam od tych samych twórców i dałem se spokój![]()
To o czy piszesz jest na netflixie?duuuuzo gorsze od bricklebery, obnizenie poziomu o 100%, ten sam zart i koncept tylko, ze juz nie smieszny, jak ktos widzial wczesniejsza animacje, ktora jest bardzo dobra.
To o czy piszesz jest na netflixie?
Breaking Bad stawiam wyżej, ale BCS też jest zajebiste. Akcja jest wolniejsza, ale za to postacie są świetnie rozpisane i wielowymiarowe.Jak postrzegasz Better Call Saul?
Castle Rock- solidne ale jak dla mnie do książek Kinga wciąż daleka droga, początkowe odcinki przynudzają.
Kiedyś się zajarałem Sherlockiem Holmesem, a to pod kryminał podchodzi.Castle Rock- solidne ale jak dla mnie do książek Kinga wciąż daleka droga, początkowe odcinki przynudzają.
Ostre przedmioty - zajebiste, zwłaszcza jeśli jarają Cie kryminały i problemy psychologiczne głównej bohaterki.
Jack Ryan - Jim z The Office wrzucony do walki z Terroryzmem, ani humor ani akcja nie jest specjalnie dobra.
Kto to jest i co ma z twarzą?Teddy wrócił.
![]()
![]()
Nie wiesz kto to Teddy Perkins?Kto to jest i co ma z twarzą?

To taka ucharakteryzowana postać do serialu czy co?Nie wiesz kto to Teddy Perkins?
Ostatnio nawet gościnnie wystąpił w Atlancie. Na co dzień jest to gwiazda popu, pewnie słyszałeś jego kawałki w radiu.
to jakiś murzyn chybaTo taka ucharakteryzowana postać do serialu czy co?
394 628 220 wyświetleń
![]()
394 628 220 wyświetleń
![]()

bo tego się słuchać nie da. Ale jak sławny to się nie dziwie.Czemu się dziwisz? Kontrowersyjny teledysk odnośnie broni, wyprodukowany przez słynnego artystę w czasie, w którym doszło do wielu tragedii.
Utwór sam w sobie jest średni, bardziej chodziło o przekaz.bo tego się słuchać nie da. Ale jak sławny to się nie dziwie.
Nie widziałem ale 10 min wytrzymasz ;)do ludzi co widzieli rojsta? co to jest ten prolog? trzeba go obejrzec, przed obejrzeniem 1 odcinka?
Prolog jest zajebisty.do ludzi co widzieli rojsta? co to jest ten prolog? trzeba go obejrzec, przed obejrzeniem 1 odcinka?
niedo ludzi co widzieli rojsta? co to jest ten prolog? trzeba go obejrzec, przed obejrzeniem 1 odcinka?
394 628 220 wyświetleń
![]()
siła cohonesjuż 395 141 470 wyświetleń.