Seriale

Zostało 5 ostatnich odcinków :płacz:

Szkoda, że tak mało bylo Odenkirka.
Todd Packer jaki gość haha
Po Michaelu moja ulubiona postać.

Poważnie? Mnie Michael strasznie irytuje, wiem, że taka jego rola, ale nie lubię tak napisanych postaci tzn. grających sceny, w których myślą, że są zabawni, a tak naprawdę robią z siebie debili.
Za to Jim i Pam to zdecydowanie dwie najlepsze postacie i widać, że "aktorska chemia" między nimi występuje i świetnie grają razem.

Poważnie? Mnie Michael strasznie irytuje, wiem, że taka jego rola, ale nie lubię tak napisanych postaci tzn. grających sceny, w których myślą, że są zabawni, a tak naprawdę robią z siebie debili.
Za to Jim i Pam to zdecydowanie dwie najlepsze postacie i widać, że "aktorska chemia" między nimi występuje i świetnie grają razem.
giphy.gif

Jesteś w zdecydowanej mniejszość, Micheal Scott jest zajebisty.

Na początku też tak uważałem o Michaelu, ale potem jego postaci nie da sie nie lubić. Jakoś od 5 sezonu wychodzą ludzkie emocje od niego szczególnie jak spotyka Holly.
Jim i Pam mnie na początku strasznie irytowali jako para (nieoficjalnie) bo osobno ich lubiłem. Dopiero potem (nie chcę spojlerować) ich bardzo polubiłem.
Kevin jest genialny. Aż sobie włączyłem z nim jakiś wywiad żeby sprawdzić czy serio on tak mówi na codzień :DC:

Na marginesie to niedawno w TV oglądałem film Legenda Telewizji - Will Farrell, Steve Carell, Todd Packer (nie chce mi się szukać jak ten aktor się nazywa). Mieszanka wybuchowa.

Jeśli uznamy, że każda informacja na temat nadchodzącego serialu o wiedźminie jest na wagę złota, to można szczerze przyznać, że z rozmowy z amerykańskim producentem, Jasonem Brownem, przynieśliśmy cały kufer cennego kruszcu. Jason opowiedział nam o swoich planach, pracy z Tomkiem Bagińskim oraz swoim flagowym dziele, serialu Expanse.

https://naekranie.pl/artykuly/geral...-jasonem-brownem-producentem-serialu-wiedzmin

ktoś posiada oficjalną informację czy 3. sezon mr. robot poleci na c+?

Suburra póki co ostre otwarcie.

@Gambit Akcja w filmie jest przed, czy po serialu?

Jestem po pilocie, bardzo fajny. Akcja serialu dzieje się przed filmem (który swoją drogą musisz nadrobić), ale mam teraz mętlik w głowie bo IMDB pokazuje mi, że to jest super uber badass Numero 8 :o o: Ten sam aktor???
maxresdefault.jpg

foto-suburra-22-low-1000x600.jpg

W oczekiwaniu na Wikingów i Peaky Blinders zabrałem się za Gomorre i jestem pozytywnie zaskoczony. Czas na Saburre :)

Nic nie zastąpi odcinków z Michaelem. Nic. Równie dobrze to ten serial może się nazywać Scott's Office. Tak czułem, że w ostatnim odcinku się pojawi :)
Jedna z lepszych serialowych kreacji. Top 5 na pewno ma Mike. Ocena na fb 10/10 oczywiście poszła.

Jak dojdziesz do siebie to powtórka :)

tumblr_ognxbauGse1u81ir6o2_r1_500.gif
Dobrze, że dziś idę pić, a potem jest UFC bo bym myślał cały dzień o tym.
Kapitalny serial i dzięki bardzo za polecenie. Tobie też @Mes_

Rewatch pójdzie pewnie od nowego roku bo teraz na powtórkę czeka...

Nic nie zastąpi odcinków z Michaelem. Nic. Równie dobrze to ten serial może się nazywać Scott's Office. Tak czułem, że w ostatnim odcinku się pojawi :)
Jedna z lepszych serialowych kreacji. Top 5 na pewno ma Mike. Ocena na fb 10/10 oczywiście poszła.

Dobrze, że dziś idę pić, a potem jest UFC bo bym myślał cały dzień o tym.
Kapitalny serial i dzięki bardzo za polecenie. Tobie też @Mes_

Rewatch pójdzie pewnie od nowego roku bo teraz na powtórkę czeka...

U mnie tez 10/10 poleciało,jako jeden z dwóch seriali. Plus serduszko :lol:

Zacząłem oglądać the office, jestem na 3 odcinku i jest dobre. Nawet parę razy się zaśmiałem więc proszę bez spoilerów ;)

Back