Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Między 3 a 5 lat w zakładzie KRS1 bez możliwości ubiegania się o przedterminowe zwolnienieIle mu grozi?
To nie jest brat brata Pudziana, brat brata Pudziana to ten gościu:
Ile mu grozi?
Surowa bardzo kara.25 lat albo 100 zł grzywny.
żeby nie było wątpliwości to wygląda to tak, od góry od lewej- Tata Pudziana, Mama Pudziana, i od dołu od lewej: Brat Brata Pudziana, Pudzian, Brat Pudziana.![]()
![]()
Nomenklatura podobna jak w Muminkach.
25 lat albo 100 zł grzywny.
Nie wiedziałam ze zjawisko brat pudziana jest w 3 osobach czyli pudzian to brat brata brata pudziana czy jak ?To nie jest brat brata Pudziana, brat brata Pudziana to ten gościu:
żeby nie było wątpliwości to wygląda to tak, od góry od lewej- Tata Pudziana, Mama Pudziana, i od dołu od lewej: Brat Brata Pudziana, Pudzian, Brat Pudziana.![]()
![]()
Pudzian to Pudzian, jedyny i niepowtarzalny.Nie wiedziałam ze zjawisko brat pudziana jest w 3 osobach czyli pudzian to brat brata brata pudziana czy jak ?
Nie na tematPudzian to Pudzian, jedyny i niepowtarzalny.
Nie wiedziałam ze zjawisko brat pudziana jest w 3 osobach czyli pudzian to brat brata brata pudziana czy jak ?
![]()
Ło kurwa, rzeczywiścieMało osób wie że jest jeszcze czwarty Pudzian, na zdjęciu widziana jego ręka z prawej strony.
Tak jest od Wielkiego Synodu Białorawskiego, gdzie podczas dysput najznamienitsze umysły ustanowiły dogmat brata pudziana - jest jeden pudzian w trzech braciach, zatem każdy brat jest bratem pudziana.Nie wiedziałam ze zjawisko brat pudziana jest w 3 osobach czyli pudzian to brat brata brata pudziana czy jak ?
Nie strasz ..,czy to znaczy ze main eventy w KRS1 do 2080 będą mieli pudziani ?Mało osób wie że jest jeszcze czwarty Pudzian, na zdjęciu widziana jego ręka z prawej strony.
i ta fryzura brata Pudziana to jest, kurwa, megaultrastycznaTo nie jest brat brata Pudziana, brat brata Pudziana to ten gościu:
![]()
Mój kumpel sobie taką zrobił w gimnazjum. Jeszcze lepsze jest to, że zrobił mu ją kumpel bo szkoda na fryzjera, więc wyszło ciut krzywo. A jeszcze lepsze jest to, że z tą fryzura potem robił zdjęcie do dokumentów które zostało wykorzystane w dowodzie z którego korzystał przez 10 lat.i ta fryzura brata Pudziana to jest, kurwa, megaultrastycznaaż mi słów brakuje żeby to opisać
Dwie sekundy
Ten pudzian po lewej najlepszyTo nie jest brat brata Pudziana, brat brata Pudziana to ten gościu:
![]()
ten pierwszy z lewej, to brat brata brata pudziana? czy brat pudziana?To nie jest brat brata Pudziana, brat brata Pudziana to ten gościu:
![]()
Który to Pudzian?
Ten po Drwalu.Który to Pudzian?
Mało osób wie że jest jeszcze czwarty Pudzian, na zdjęciu widziana jego ręka z prawej strony.