Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Conorkogo typujecie na ufc 207? Ronda czy Amanda?
A w google żeś szukał?Czy jest ktos jeszcze w posiadaniu pieknego gifa z Ronda walczaca z cieniem i tych Januszy ufc z widowni? Szukalam wszedzie i nie ma :(
Jebana, prawie ręce w łokciach połamała :D
A w google żeś szukał?
A w google żeś szukał?
ronda rousey shadow boxing gif -> 4 obrazek -> wyświetl więcej -> 9 obrazekCo wpisałeś w Google ? Bo ja wszystko typu ronda Rousey shadow boxing with drunk fans etc. I nic nie znalazłem
Kobieta? To skąd ten nick Carlsagan?
W sumie na poczatku bylam incognito, potem jak sie ujawnilam to mnie zwyzywali od Kaczek A nick ku czci Carla
nic zwiazanego z mma *koniec offtopu*Trenujesz coś?
nic zwiazanego z mma *koniec offtopu*
Jejć, czemu się czepiacie, że kobietki oglądają mma (te nie trenujące mma)?To co cię w mordobiciu kręci?
Jejć, czemu się czepiacie, że kobietki oglądają mma (te nie trenujące mma)?
Na moje oko nikt sie nie czepia, nie odpowiadalam, zeby nie offtopowac, ale tak w sumie to brat mnie wkrecil za czasow jak trenowal.
To pozdrowienia. Na jakiś zlocik wpadnij. Może jeszcze w Krakowie będą w przyszłości.
I żaden to offtop, bo co tu mówić o "stójce" Rousey
Do krk mi nie po drodze, no chyba ze gdzies na slasku.
Ronda to by sie mogla od dzieciakow uczyc
No ciężkie i nie do nauczenia w kilka miesięcy. Zwłaszcza "head move".Jak było to widać w ostatniej walce... ciężkie to rzemiosło.
O ten flet Ci chodzi?Czy ktos może mi przypomnieć jak sie na Yt nazywała ta piosenka z thank you edmond?