Respectones MMA Federation

Fighters removed:

1757409651948.png

1757409546098.png

Kurwa wypadło mi z głowy napisać, przepraszam.

Khalidov vs Costa
Borralho vs De Ridder
Imavov vs Vettori
Eblen vs Dolidze
Whittaker vs Hernandez

Może być?
Przy przygotowaniach zauważyłem, że dałeś nazwiska spoza listy, więc jednak nie pasuje. Pozmieniałem zestawienia tak, żeby podciągnąć trochę zawodników, którzy są dalej w rankingu niż powinni. Przykładowo, De Ridder miałby sam top i serię porażek, dlatego jako ostatni w rankingu, dostanie kogoś w swoim zasięgu.

Przy przygotowaniach zauważyłem, że dałeś nazwiska spoza listy, więc jednak nie pasuje. Pozmieniałem zestawienia tak, żeby podciągnąć trochę zawodników, którzy są dalej w rankingu niż powinni. Przykładowo, De Ridder miałby sam top i serię porażek, dlatego jako ostatni w rankingu, dostanie kogoś w swoim zasięgu.
Tak, bo ustawiałem to patrząc na ranking i czy ktoś z kimś już czasem nie walczył :damjan:::yellowcard::

Ale w tym podciaganiu zawodników się trochę nie zgodzę, też o tym myślałem ale to jest nasza "zabawa" a dążyć w niej do sytuacji która aktualnie występuje w UFC trochę mija się z celem.

Byłem ciekaw jaka jest wiara w Caio po ostatnim występie xD myślę że by wskazali na DRD.

Jak zrobiłeś zestawienia?

Tak, bo ustawiałem to patrząc na ranking i czy ktoś z kimś już czasem nie walczył :damjan:::yellowcard::

Ale w tym podciaganiu zawodników się trochę nie zgodzę, też o tym myślałem ale to jest nasza "zabawa" a dążyć w niej do sytuacji która aktualnie występuje w UFC trochę mija się z celem.

Byłem ciekaw jaka jest wiara w Caio po ostatnim występie xD myślę że by wskazali na DRD.

Jak zrobiłeś zestawienia?
Nie ma szans żeby było jak w UFC. Bardziej chodziło mi o sytuację, gdzie ktoś taki jak Cannonier jest znacznie wyżej niż Strickladand. Wynika to z tego, że ten drugi miał znacznie mocniejszych przeciwników z którymi narobił porażek. W efekcie ranking trochę przekłamuje rzeczywistą klasę zawodników.

Gala już jest. Zapraszam!

Nie ma szans żeby było jak w UFC. Bardziej chodziło mi o sytuację, gdzie ktoś taki jak Cannonier jest znacznie wyżej niż Strickladand. Wynika to z tego, że ten drugi miał znacznie mocniejszych przeciwników z którymi narobił porażek. W efekcie ranking trochę przekłamuje rzeczywistą klasę zawodników.

Gala już jest. Zapraszam!

Tylko Khalidov Costa zostało :mamedwhat:

Rozumiem twoją retorykę, ale jajca będą jak Strickland obskoczy od Cannoniera.

Zauważyłem że ludzie w głosowaniu często kierują się sympatią a nie umiejętnościami zawodników, patrz rekord Mixa;)

@Siedem @GypsyKing @Cyklop Schabowy macie jakieś pomysły na Respectones 30? Na RES20 walki odbywały się na różnych zasadach, a wielu zawodników pochodziło z innych dyscyplin.
jeslli karta jeszcze nie jest gotowa to moze cos sie nada :fjedzia:
Mike Perry vs Darren Till - bare knuckle boxing
Khamzat Chimaev vs Islam Makhachev - 170lbs
Tom Aspinall vs Francis Ngannou
Jorge Masvidal vs Leon Edwards - bare knuckle boxing
Arman Tsarukyan vs Alexander Volkanovski
Henry Cejudo vs Jose Aldo
Pawel Pawlak vs Krzysztof Jotko
Jiri Prochazka vs Dricus Du Plessis - 185lbs
Roberto Soldic vs Piotr Kuberski
Piotr Baginski vs Andrzej Koscielski
Kamaru Usman vs Israel Adesanya - 185lbs