Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nicponie...
Dziękuję matchmakerom i ekspertom za pomoc w organizacji gali. Dziękuję wszystkim forumowiczom, którzy oddali swoje głosy. A tych, którzy nie zagłosowali, następnym razem wymienię z nazwisk. Dranie![]()
Czy serwery wytrzymają?W poniedziałek. Plik mi się wysypał. Muszę dokładnie sprawdzić czy nie ma błędów

Lepiej żeby przeglądy ppoż były aktualneCzy serwery wytrzymają?![]()

Jiri?Z rankingu wynika, że o pas zmierzą się Jan Błachowicz i Jiři Prochazka

*posłuchaj-co-ty-pierdolisz-mem*Z rankingu wynika, że o pas zmierzą się Jan Błachowicz i Jiři Prochazka

Zacząłem podejrzewać, że masz rodzinę w CzechachTfu, miał być Alex Pereira![]()

Nie rób tego, daj rewanż Janka z Reyesem, zostanie ci pretendentów. Bo później będziesz miał problem z kolejnym bo musisz odbudować AnkalayevaTfu, miał być Alex Pereira![]()
Spoko, to dobry pomysł.@Siedem @Cyklop Schabowy chciałem zrobić przerwę, bo gawiedź ostatnio nie domaga w głosowaniach. Tak jest, gdy gale są często. Przerwa dobrze wpływa na frekwencję. Dam znać na dniach ile walk z Waszych dywizji potrzebuję.
Myślę żeby wejść z Respectones na Instagrama, ale tam chyba nie da się wkleić klikalnych linków. I tak zastanawiam, czy warto.
To jest stara gala. Reapectones 26 jest podpięte@Dijaz tam jest napisane że ankieta wygasła
View attachment 128753
Karta nieźle dojebana, gdyby ufc takie robiło to nawet ppv mógłbym nieraz kupić
A poza tym to dobrze jest tu wrócić, fajnie że respectones się trzyma.
Było na samej górze, nie sprawdzałem daty.To jest stara gala. Reapectones 26 jest podpięte

Zagłosuj na RES26Było na samej górze, nie sprawdzałem daty.![]()