Respectones 2: Tsarukyan vs. Gaethje

Mam kandydatów to walki wieczoru!

1717483436898.png

1717483471764.png

1717483590099.png

Mnie za to dziwi tak mała przewaga Mckee oraz wyrównana walka Dawsona, dla mnie dziwkarz to ogórek
McKee nie każdy chyba zna. Moim zdaniem zmiótłby Turnera w grapplingu. Podobnie Hooker, nie wierzę, że ustałby na nogach z Dawsonem. Ostatnia porażka Dawsona z Greenem zaciemnia nieco obraz.

Ale wynik starcia Oliveira vs. Poirier, sztos. Po ostatniej walce z Islamem chyba sporo zyskał w oczach cohonesiaków, jeśli chodzi o grappling.

McKee nie każdy chyba zna. Moim zdaniem zmiótłby Turnera w grapplingu. Podobnie Hooker, nie wierzę, że ustałby na nogach z Dawsonem. Ostatnia porażka Dawsona z Greenem zaciemnia nieco obraz.

Ale wynik starcia Oliveira vs. Poirier, sztos. Po ostatniej walce z Islamem chyba sporo zyskał w oczach cohonesiaków, jeśli chodzi o grappling.
Śmiem twierdzić że gdyby Chińczyk nie przegrał to mógłby wygrać z Saljahadinem na naszej gali.

Nie mam pojęcia:D Jutro miałem uzupełnić drabinkę, nie zauważyłem tego aż do teraz. Na razie nie przychodzi mi do głowy nic po za rewanżem. Inne propozycje?
Czyli co? Respectones 3 to będzie jedna walka półfinałowa i rewanż Poiriera z Oliveirą w ćwierćfinale. A kiedy drugie starcie półfinałowe? Trzeba to pewnie jakoś pogodzić

Back