Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Póki co Diament - Charles wyglada leganckoMam kandydatów to walki wieczoru!
View attachment 100261
View attachment 100262
View attachment 100264
Doping kibiców go niósłSporo decyzji. Dziwi mnie tak wielka przewaga Gamera.
Mozna powiedzieć klasycznie ze rozjebał go decyzją![]()
Dziwi Cie? Tu gamer zadnej walki nie przegraSporo decyzji. Dziwi mnie tak wielka przewaga Gamera.

REKORD

Przegrał w ankiecie testowej z Bronxem.Dziwi Cie? Tu gamer zadnej walki nie przegra![]()
Mnie za to dziwi tak mała przewaga Mckee oraz wyrównana walka Dawsona, dla mnie dziwkarz to ogórekSporo decyzji. Dziwi mnie tak wielka przewaga Gamera.
Przegrał w ankiecie testowej z Bronxem.
bronx po dwoch wpierdolach i wygranej nad dariuszem nadal silny w sercach fanówCo się stało z wynikami testów antydopingowych kozojeba?
trzeba go udupić, bo widzę, że tu tylko gamer z nim wygra. 
McKee nie każdy chyba zna. Moim zdaniem zmiótłby Turnera w grapplingu. Podobnie Hooker, nie wierzę, że ustałby na nogach z Dawsonem. Ostatnia porażka Dawsona z Greenem zaciemnia nieco obraz.Mnie za to dziwi tak mała przewaga Mckee oraz wyrównana walka Dawsona, dla mnie dziwkarz to ogórek
Ponoć wykryli u niego amoniak kopytnych w wydychanymCo się stało z wynikami testów antydopingowych kozojeba?trzeba go udupić, bo widzę, że tu tylko gamer z nim wygra.
![]()
Ale to wytłumaczył zanieczyszczonym nasieniem brata z wanny więc się nie liczy.Ponoć wykryli u niego amoniak kopytnych w wydychanym

Śmiem twierdzić że gdyby Chińczyk nie przegrał to mógłby wygrać z Saljahadinem na naszej gali.McKee nie każdy chyba zna. Moim zdaniem zmiótłby Turnera w grapplingu. Podobnie Hooker, nie wierzę, że ustałby na nogach z Dawsonem. Ostatnia porażka Dawsona z Greenem zaciemnia nieco obraz.
Ale wynik starcia Oliveira vs. Poirier, sztos. Po ostatniej walce z Islamem chyba sporo zyskał w oczach cohonesiaków, jeśli chodzi o grappling.
gdyby Navio wiedzial o tym temacie wynik bylby zupelnie innyDziwi Cie? Tu gamer zadnej walki nie przegra![]()

Subiektywnie oczywiścieSkoro w walce turniejowej miał miejsce remis, to w jaki sposób zostanie rozstrzygnięty zaległy półfinalista?

Nie mam pojęcia:D Jutro miałem uzupełnić drabinkę, nie zauważyłem tego aż do teraz. Na razie nie przychodzi mi do głowy nic po za rewanżem. Inne propozycje?Skoro w walce turniejowej miał miejsce remis, to w jaki sposób zostanie rozstrzygnięty zaległy półfinalista?
Czyli co? Respectones 3 to będzie jedna walka półfinałowa i rewanż Poiriera z Oliveirą w ćwierćfinale. A kiedy drugie starcie półfinałowe? Trzeba to pewnie jakoś pogodzićNie mam pojęcia:D Jutro miałem uzupełnić drabinkę, nie zauważyłem tego aż do teraz. Na razie nie przychodzi mi do głowy nic po za rewanżem. Inne propozycje?
O, jestem za nową kategorią wagową. Moja propozycja to waga średniaMożna by zrobić nową kategorie wagową i wrzucić też tą walkę w rozpiskę albo albo gala bez walk półfinalistów.