Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czyżby serwery były na granicy wytrzymałości?Awaria. Rano wrzucę resztę wyników.

Nie kracz waść!Czyżby serwery były na granicy wytrzymałości?![]()

Tfu tfu tfu na wszelki wypadek.Nie kracz waść!![]()
dla mnie najwiekszym zaskoczeniem wygrana Rebeckiego i to jeszcze przed czasemTylko 3 osoby na ko pirata na Page, a na Page aż 8 gdzie lord Pirata nie usadził a bije mocniej? Ciekawe, ciekawe.
Bo nie znają mckee więc to jest zaskoczenie ale nie do końcadla mnie najwiekszym zaskoczeniem wygrana Rebeckiego i to jeszcze przed czasem
dla mnie najwiekszym zaskoczeniem wygrana Rebeckiego i to jeszcze przed czasem
No właśnie nie znają McKee. Ale z drugiej strony co on ma na Rębeckiego? Srogi parter, ale Chińczyk też sporo potrafi. A w stójce Polak faktycznie mógłby trafić.Bo nie znają mckee więc to jest zaskoczenie ale nie do końca
KondycjęNo właśnie nie znają McKee. Ale z drugiej strony co on ma na Rębeckiego? Srogi parter, ale Chińczyk też sporo potrafi. A w stójce Polak faktycznie mógłby trafić.
Kilka obron i możemy go przenieść do półśredniej.Islam to chyba prędko z tronu nie zejdzie. Za chwilę pozamiata wszystkich w swojej wadze.
Szef zapoda tabelkę kto z kim walczył w półśredniej? Zapomniałem uzupełnić notatekKilka obron i możemy go przenieść do półśredniej.

Ło Panie, będę dopiero we wtorek przy kompie. Jeśli chcesz wcześniej, musiałbyś od ostatniej wklejonej tabeli w temat ogolny prześledzić kolejne gale i sobie zaznaczyć. Albo zaczekać do wtorkuSzef zapoda tabelkę kto z kim walczył w półśredniej? Zapomniałem uzupełnić notatek![]()

Jeśli nie ma gali w przyszłym tygodniu to na spokojnieŁo Panie, będę dopiero we wtorek przy kompie. Jeśli chcesz wcześniej, musiałbyś od ostatniej wklejonej tabeli w temat ogolny prześledzić kolejne gale i sobie zaznaczyć. Albo zaczekać do wtorku![]()
Jestem spokojnyJeśli nie ma gali w przyszłym tygodniu to na spokojnie

Kto jest mistrzem w półśredniej, bo zapomniałem?Jestem spokojny![]()

12 postów wyżej są rankingi. Ten z literką C
Zwróć uwagę, że jedni mają 4 walki, inni 4.

jak bedziesz ukladal karte to wez tak dla zasady zapomnij o belalu
O kim??jak bedziesz ukladal karte to wez tak dla zasady zapomnij o belalu

No tym Arabie, którego ochrona nie chciała wpuścić do oktagonu. Jaki on miał pseudonimem? Remember that @oKurwaMojeOko? Jakoś takO kim??![]()
Chyba coś tu pojebałemZwróć uwagę, że jedni mają 4 walki, inni 4.

Chyba coś tu pojebałem![]()