GypsyKing
PRIDE FC Heavyweight
Mamied
To po chuju ze mnie typer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mamied
Na razie jest tylko 12-8. Zastanawiałem się nad tą walką, bo to w sumie bardzo ciekawe zestawienie. IMO Kevin nie wiele ma na Mameda poza cardio. W parterze raczej by Czeczena nie poddał. W stójce Mamed dysponuje zupełnie inną mocą. Obstawiłem Khalidov przez KO/TKO.Mamied
To po chuju ze mnie typer
Obstawic decyzje w walce KvalidovaNa razie jest tylko 12-8. Zastanawiałem się nad tą walką, bo to w sumie bardzo ciekawe zestawienie. IMO Kevin nie wiele ma na Mameda poza cardio. W parterze raczej by Czeczena nie poddał. W stójce Mamed dysponuje zupełnie inną mocą. Obstawiłem Khalidov przez KO/TKO.
O coś takiego chodzi jak teraz?@Dzihados dzięki za zmianę linka. Jest jakakolwiek możliwość na podwieszenie tematu na głównej?
Świetnie, dzięki!O coś takiego chodzi jak teraz?
Bardzo dobra waleczka. I zwycięzca nie jest oczywisty.Kadyrow, kozy, wanna.
Dajcie mu młodego kadyrowa i zobaczymy jaki mocny jest.Bardzo dobra waleczka. I zwycięzca nie jest oczywisty.
Działasz gdzieś jeszcze prócz FB?
Jeszcze nie. Nie jestem najlepszy w media społecznościowe. Może jutro uderzę na Oktagon Live ba czacie.Działasz gdzieś jeszcze prócz FB?
To wszystko prawda. Matchmakerzy odjebali kawał dobrej robotyZajebista gala.
Ruchała w końcu z wygraną. I to bezdyskusyjnie walka pod jego dyktando, poza kilkoma momentami. Świetny timing, widać progres.
Bartos wpierdol zebrał, nazbierał sporo no i w końcu w 3 rundzie siadł Nealowi tak ten podbródkowy, że nie było co zbierać, jeszcze te dobicie leżącego już Bartosa, tam 3 mocne ciosy doszły a itak już Było po Bartosie. Sędzie lekko zaspał. No niezły wpierdol.
Mamed znów zaczarował. Stary ale jary jebaniec. W drugiej przegranej rundzie był bliski ko bo już odpływał, ale swoim sposobem i ekspresją jakoś z tego wyszedł po to żeby w 3 rundzie rundzie poddać magicznym trójkątem z dźwignią na ramię. Holland chyba myślał że już po Mamedzie a tu bach niespodzianka. Dobra walka, Holland wygrywał na kartach ale Mamed to ugrał.
Czwarty rodak czyli Dricus. Bardzo jednostronna walka, która mogła zakonczyć się wczesniej ale Sean pokazał kawał serducha i wytrzymałość na ciosy.
Walka mistrzowka też do jednej bramki, Rakhmonow mógł to ugrać też nokautem bo było blisko ale wziął udusił naruszonego już ciosami Garrego i po sprawie. Poszło tu szybciej niż myślałem.
@Dijaz brawo za galę.
W temacie ogólnym są aktualne rankingi. Moim zdaniem, Kamaru to naturalny pretendent.Z kim tego Usmana zestawiać jak JDM nam wykoleił.
Byl plan zeby na nim młodych wilków wybijać ale jak narazie to Kamaru nam wybija wilkiW temacie ogólnym są aktualne rankingi. Moim zdaniem, Kamaru to naturalny pretendent.
View attachment 115384
Gdy wszyscy będą mieć już po 4 walki, piątą kolejkę należałoby zacząć od starcia mistrzowskiego. Jeśli zrobilibyśmy odwrotnie, tzn. kolejka kończyłaby się walką o pas, ranking byłby pomieszany. Już to przerabiałem.
View attachment 115385
PS. Do zrobienia jest chyba walka Covington vs. Buckley.
Bo Cohonesiaki niby takie prawicowe, a jak przychodzi co do czego, to głosują na murzynaByl plan zeby na nim młodych wilków wybijać ale jak narazie to Kamaru nam wybija wilki
I na kozojebów.Bo Cohonesiaki niby takie prawicowe, a jak przychodzi co do czego, to głosują na murzyna
Przepraszam bardzo, o co tu się rozchodzi?