Risky
UFC Light Heavyweight
Z całą pewnością nie. Aż mnie ciekawi czy w gta6 w końcu usuną wszystkie przestarzałe animacje i detekcję kolizji z początku wieku.Chyba ci się numerki gier pomyliły.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Z całą pewnością nie. Aż mnie ciekawi czy w gta6 w końcu usuną wszystkie przestarzałe animacje i detekcję kolizji z początku wieku.Chyba ci się numerki gier pomyliły.
![]()
W ogóle cała struktura misji to GTA3. Pamiętam jak reklamowano, że można grać nie patrząc na mapę bo drogowskazy do miejscowości i w ogóle pełna immersja... dopóty, dopóki nie zacznie się misja i nie trzeba schować wozu w krzakach. Wtedy się okazuje, że trzeba zaparkować dokładnie w tych i tych krzakach, gdzie pokazuje żółta kropka na radarze.Z całą pewnością nie. Aż mnie ciekawi czy w gta6 w końcu usuną wszystkie przestarzałe animacje i detekcję kolizji z początku wieku.
Co nie zmienia faktu że animacja upadku po zaczepieniu stopami o przeszkodę nie zmieniła się od 2001 roku. Jeśli ktoś spędził tysiące godzin na GTA po przejściu serii na 3D to wyłapie więcej "smaczków".Przeciez GTA 3 to renderware a od GTA 4 Rage,proszę nie siac fermentu
odpaliłem na kompie i zupełnie inne wrażenia.
may i stay unshaken..Ciekawe. Ja na leciwej PS4 dobrze się bawiłem. Choć myślałem, że mi wybuchnie.Podszedłem do tego 3 raz...
Zrozumiałem przyczynę dlaczego poprzednie dwie próby okazały się klęską i odbiłem się od tej gry, mnie po prostu wkurwia granie na konsoli w takie gryodpaliłem na kompie i zupełnie inne wrażenia.
Po ukończeniu mogę powiedzieć tylko tyle ze jest to jedna z najlepszych gier w jakie grałem. Zawsze cenię sobie fabułę, historię i uniwersum gry ponad wszelaki gameplay czy grafikę, moją topką była trylogia wiedźmińska ale no RDR2 wbija w to top 3 z buta. Nie spodziewałem się ze Rockstar umie robić takie gry, zawsze ich produkcje kojarzyły mi się z gta, murzyńskimi gangami i fabularną biedą.
Soundtrack fantastyczny, główna postać dowozi w każdym detalu.
Wspaniała to była przygodamay i stay unshaken..
PS. Dutch ty kurwo
Nie tyle co moc konsoli czy grafika a sterowanie padem mnie męczy. Jednak całe życie grałem na PC, teraz jak nie ma sie czasu aż tyle na gry to jak dostanę pada w ręce, w grze gdzie jest swobodna kamera to jest drewno.Ciekawe. Ja na leciwej PS4 dobrze się bawiłem. Choć myślałem, że mi wybuchnie.
To ja odwrotnie. Wolę się rozjebać na kanapie, bo długie siedzenie przy biurku mnie męczy. A na PC nie grałem już ze 20 lat.Nie tyle co moc konsoli czy grafika a sterowanie padem mnie męczy. Jednak całe życie grałem na PC, teraz jak nie ma sie czasu aż tyle na gry to jak dostanę pada w ręce, w grze gdzie jest swobodna kamera to jest drewno.
Pewnie bym się przyzwyczaił tyle ze to wymaga godzin a obecnie to jak już gram to chce sie bawić. Niestety to nie te czasy gdzie można było poświęcić godziny na ogarnięcie sterowania czy innych mechanik gry.
Ciekawe zabawy zamiast gry wstępnej...Tym powietrzem sprężonym z komputerowego to można sobie do dupy podmuchać. Kompresor warsztatowy 10bar daje radę i nic nie buczy. Żodyn młodzieniec 90kg+. Żodyn...

+1 kupiłem sobie jakiś czas temu lapka do gier za ponad 5k a jedyne co na nim odpaliłem to chyba Disco Elysium i Heroes 3To ja odwrotnie. Wolę się rozjebać na kanapie, bo długie siedzenie przy biurku mnie męczy. A na PC nie grałem już ze 20 lat.

Ja to sobie nawet nie wyobrażam w coś grać, nie leżąc rozjebany z padem na sofie jak żaba na liściu, ale nie powiem, w podobny sposób odbiłem się od Baldura - gra padem to było traumatyczne wręcz przeżycie - i dlatego odpuściłem ten tytuł.Nie tyle co moc konsoli czy grafika a sterowanie padem mnie męczy.
Fabuła rzecz względna, ale pod względem otwartego świata Cuszima to taki lepiej zrobiony Assasyn. Kilka aktywności zrobionych według schematu i nic więcej tam nie ma co by zachęcało do eksploracji. A w RDR2 ludzie do dzisiaj nowości znajdują.Do Tsushimy nie ma podjazdu
Do Tsushimy nie ma podjazdu

Ja mam problem tego typu, że RDR2 ograłem z modami na PC i teraz ciężko mi się przestawić na wersję na konsolę.To ja odwrotnie. Wolę się rozjebać na kanapie, bo długie siedzenie przy biurku mnie męczy. A na PC nie grałem już ze 20 lat.
Obie gry siebie warte, ten sam poziom casualowosci. Przecież w Tsushimie kunaie i bomby trywializują rozgrywkę w podobnym stopniu co dead eye w RDR2. W GoT ma sie wrażenie że walka na katany jest dodatkiem do przedmiotów rzucających a nie odwrotnie.Rdr2 fajna gierka, ale trochę niski poziom trudności. Gdyby było bez dead eye to lepiej by się grało. Do Tsushimy nie ma podjazdu
Przecież dead eye'a nie trzeba w ogóle używać. Z ciekawości, wspomaganie celowania też miałeś włączone?Rdr2 fajna gierka, ale trochę niski poziom trudności. Gdyby było bez dead eye to lepiej by się grało. Do Tsushimy nie ma podjazdu
Mam na swobodne celowanie, a siła wspomagania była na dwie kreski. Wyłączyłem teraz całkiem wspomaganie i zobaczę czy będzie jakaś różnicaObie gry siebie warte, ten sam poziom casualowosci. Przecież w Tsushimie kunaie i bomby trywializują rozgrywkę w podobnym stopniu co dead eye w RDR2. W GoT ma sie wrażenie że walka na katany jest dodatkiem do przedmiotów rzucających a nie odwrotnie.