UzależnionySportem
Oplot Challenge Heavyweight
Witam serdecznie. Potrzebuję opini na temat firm Bushido i Ground Game a dokładnie rękawic do MMA - warto ?
Z góry dziękuje!
Z góry dziękuje!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Z takich sprawdzonych to na pewno firma Masters, ale sam się zastanawiałem nad Ground Game'em. Myślę, że śmiało możesz brać bo przecież nie jesteś jakimś zawodowcem by kupować jakieś rękawice typu Fairtex. Teraz jeszcze sporo osób używa tej firmy Storm Cloud nawet masz je na ALMMA.Witam serdecznie. Potrzebuję opini na temat firm Bushido i Ground Game a dokładnie rękawic do MMA - warto ?
Z góry dziękuje!
Bez sznurka? ChujoweZnam tylko jedną osobę, która tu trenuje MMA tylko, że on trenuje w takich rękawiach
View attachment 78801
Oznaczę go, to może bardziej naświetli temat. @szplin
Storm Cloudy miałem, w porównaniu do Mastersa czy Bushido średnia jakość. Trzymał bym się modeli z naturalnej skóry, syntetyki nie wytrzymają za długo nawet amatorskich treningów, urwany kciuk to jest coś co zdarz się notorycznie. Z takich budżetowych modeli to polecam :Z takich sprawdzonych to na pewno firma Masters, ale sam się zastanawiałem nad Ground Game'em. Myślę, że śmiało możesz brać bo przecież nie jesteś jakimś zawodowcem by kupować jakieś rękawice typu Fairtex. Teraz jeszcze sporo osób używa tej firmy Storm Cloud nawet masz je na ALMMA.
Syntetyk a syntetyk.Mi rękawice Venuma wytrzymały bardzo długo zanim zaczęły się łuszczyć.Storm Cloudy miałem, w porównaniu do Mastersa czy Bushido średnia jakość. Trzymał bym się modeli z naturalnej skóry, syntetyki nie wytrzymają za długo nawet amatorskich treningów, urwany kciuk to jest coś co zdarz się notorycznie. Z takich budżetowych modeli to polecam :
Mi wytrzymały już około roku, po rozbiciu zrobiły się naprawdę wygodne, do tego mają sporo wypełnienia, można na sparingach walić kolegów na cytrynę aż miło.![]()
ARM-2011d Rękawice do MMA DBX BUSHIDO M
Profesjonalne skórzane rękawice do trenngu MMA z certyfikarem CEbushido-sport.pl
![]()
Też sceptycznie podchodziłem do syntetyków, ale ziomek chwalił i na początku roku skusiłem się na everlasty.Syntetyk a syntetyk.Mi rękawice Venuma wytrzymały bardzo długo zanim zaczęły się łuszczyć.
Miałem styczność z kilkoma parami Everlasta i oni też poniżej pewnego poziomu nie schodzą.Dobry wybór.Też sceptycznie podchodziłem do syntetyków, ale ziomek chwalił i na początku roku skusiłem się na everlasty.
https://www.warhouse.pl/everlast-re...t_gd=FF642946E61F3EA59781857BACC2E61D339871BC
Zajebiste są