UzależnionySportem
Oplot Challenge Heavyweight
Witam serdecznie. Potrzebuję opini na temat firm Bushido i Ground Game a dokładnie rękawic do MMA - warto ?
Z góry dziękuje!
Z góry dziękuje!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Z takich sprawdzonych to na pewno firma Masters, ale sam się zastanawiałem nad Ground Game'em. Myślę, że śmiało możesz brać bo przecież nie jesteś jakimś zawodowcem by kupować jakieś rękawice typu Fairtex. Teraz jeszcze sporo osób używa tej firmy Storm Cloud nawet masz je na ALMMA.Witam serdecznie. Potrzebuję opini na temat firm Bushido i Ground Game a dokładnie rękawic do MMA - warto ?
Z góry dziękuje!
Bez sznurka? ChujoweZnam tylko jedną osobę, która tu trenuje MMA tylko, że on trenuje w takich rękawiach
View attachment 78801
Oznaczę go, to może bardziej naświetli temat. @szplin
Storm Cloudy miałem, w porównaniu do Mastersa czy Bushido średnia jakość. Trzymał bym się modeli z naturalnej skóry, syntetyki nie wytrzymają za długo nawet amatorskich treningów, urwany kciuk to jest coś co zdarz się notorycznie. Z takich budżetowych modeli to polecam :Z takich sprawdzonych to na pewno firma Masters, ale sam się zastanawiałem nad Ground Game'em. Myślę, że śmiało możesz brać bo przecież nie jesteś jakimś zawodowcem by kupować jakieś rękawice typu Fairtex. Teraz jeszcze sporo osób używa tej firmy Storm Cloud nawet masz je na ALMMA.
Syntetyk a syntetyk.Mi rękawice Venuma wytrzymały bardzo długo zanim zaczęły się łuszczyć.Storm Cloudy miałem, w porównaniu do Mastersa czy Bushido średnia jakość. Trzymał bym się modeli z naturalnej skóry, syntetyki nie wytrzymają za długo nawet amatorskich treningów, urwany kciuk to jest coś co zdarz się notorycznie. Z takich budżetowych modeli to polecam :
Mi wytrzymały już około roku, po rozbiciu zrobiły się naprawdę wygodne, do tego mają sporo wypełnienia, można na sparingach walić kolegów na cytrynę aż miło.ARM-2011d Rękawice do MMA DBX BUSHIDO M
Profesjonalne skórzane rękawice do trenngu MMA z certyfikarem CEbushido-sport.pl
Też sceptycznie podchodziłem do syntetyków, ale ziomek chwalił i na początku roku skusiłem się na everlasty.Syntetyk a syntetyk.Mi rękawice Venuma wytrzymały bardzo długo zanim zaczęły się łuszczyć.
Miałem styczność z kilkoma parami Everlasta i oni też poniżej pewnego poziomu nie schodzą.Dobry wybór.Też sceptycznie podchodziłem do syntetyków, ale ziomek chwalił i na początku roku skusiłem się na everlasty.
https://www.warhouse.pl/everlast-re...t_gd=FF642946E61F3EA59781857BACC2E61D339871BC
Zajebiste są
Nie za dobrze Ci się powodzi?
10 lat temu zainwestowałem w ciuchy i trzy komplety rękawic Venuma i część mam do dzisiaj.Nie za dobrze Ci się powodzi?
P.S. tu sami picko- i czipsożercy a jednocześnie anonimowi alkoholicy.
Ja też mam Venumy od lat i bardzo chwalę. Trwałe, wytrzymałe,.dobrze układają się na dłoniach, a mam nietypowe. Hayabusy nigdy nie miałem ale słyszałem,. że są OK. Też będę kupował nowe i jednak będzie to Venum! Power without the price! Ale ja już kółko geriatryczne:)10 lat temu zainwestowałem w ciuchy i trzy komplety rękawic Venuma i część mam do dzisiaj.
Te wszystkie Spokeye,Tapouty,które są znacznie tańsze lubiły się szybko rozpadać,więc w praktyce kasę zaoszczędziłem
Ceny Hayabusy zwalają z nóg,ale słyszałem,że jest lepsza od Venuma i stąd pytanie.
Tylko bierz skórzane bo syntetyki od nich niestety zaliczyły zjazd jakościowy.Ja też mam Venumy od lat i bardzo chwalę. Trwałe, wytrzymałe,.dobrze układają się na dłoniach, a mam nietypowe. Hayabusy nigdy nie miałem ale słyszałem,. że są OK. Też będę kupował nowe i jednak będzie to Venum! Power without the price! Ale ja już kółko geriatryczne:)
Dzięki za radę! Mam od nich skórę i stary syntetyk. Syntetyk jest rewelacyjny. Wszystko teraz parszywieje.Tylko bierz skórzane bo syntetyki od nich niestety zaliczyły zjazd jakościowy.
Ja mam właśnie taki sam zestaw.Dzięki za radę! Mam od nich skórę i stary syntetyk. Syntetyk jest rewelacyjny. Wszystko teraz parszywieje.
U mnie w sumie dopiero lekkie łuszczenie na syntetyku, skóra jak nowa:). Ale ja na pewno mniej ich używam niż Ty.Ja mam właśnie taki sam zestaw.
Syntetyki dopiero po 8 latach zaczęły się łuszczyć,ale dalej można ich dalej używać.
Skórzane jedynie trochę się pościerały.
Raczej więcejAle ja na pewno mniej ich używam niż Ty.
U mnie to samo. Poza tym ja ostatnio mało MMA, raczej powrót do systemów wojskowych i huczące zabawki:).Raczej więcej
U mnie ostatnio lipa z trenowaniem - coś tam robię by nie zardzewieć i sflaczeć,ale tylko tyle.
Kravka? :)powrót do systemów wojskowych
Też ale ta bojowa z użyciem broni palnej, do tego Combat 56. Ja stary trep jestem:).Kravka? :)
Z tych militarnych to chyba tylko Kapap kojarzę - zresztą byłem na kilku szkoleniach.Ogólnie fajna wiedza.Też ale ta bojowa z użyciem broni palnej, do tego Combat 56. Ja stary trep jestem:).
KAPAP jest super, bardzo efektywny i fajne użycie zabawek.Z tych militarnych to chyba tylko Kapap kojarzę - zresztą byłem na kilku szkoleniach.Ogólnie fajna wiedza.
Combat 56 tez zacne.
No ja miałem styczność z karambitem,kubotanem oraz pałką teleskopową i to był dobrze spędzony czas.KAPAP jest super, bardzo efektywny i fajne użycie zabawek.
Ja uwielbiam długopisy taktyczne, szczególnie te z head crusher (w sumie to kubotany) no i oczywiście dobry nóż - zostało z armii :).No ja miałem styczność z karambitem,kubotanem oraz pałką teleskopową i to był dobrze spędzony czas.
Dobry wybór.Ja miałem kiedyś marker taktyczny Cold Steela o pociesznej nazwie "Sharkie",ale wyzionął ducha po kilkunastu latach.Ja uwielbiam długopisy taktyczne, szczególnie te z head crusher (w sumie to kubotany) no i oczywiście dobry nóż - zostało z armii :).
Ten zbijak to tak nie do końca do szyb jak zapewne wiesz. Najfajniejsza zabawka jaka mi trafiła w łapki to nóż balistyczny:). Połączenie głupoty z geniuszem :)Dobry wybór.Ja miałem kiedyś marker taktyczny Cold Steela o pociesznej nazwie "Sharkie",ale wyzionął ducha po kilkunastu latach.
Długopis mi jeszcze został - kubotan i zbijak do szyb w jednym.
Ja kiedyś chciałem mieć nóż z włókna szklanego - zabawka kompletnie niewykrywalna przez żadne bramki - oczywiście czysto pod kątem kolekcjonerskim.Ten zbijak to tak nie do końca do szyb jak zapewne wiesz. Najfajniejsza zabawka jaka mi trafiła w łapki to nóż balistyczny:). Połączenie głupoty z geniuszem :)
Nie ostrzem. Masz w rękojeści lufę i jeden pocisk. Niecelne jak chuj ale np. w zwarciu bezcenne! Ten z ostrzami nawet jest skuteczny tak na 2-3 metry. Włókno jest fajne, tylko teraz dodają zbrojenie, które piszczy na bramkach.Ja kiedyś chciałem mieć nóż z włókna szklanego - zabawka kompletnie niewykrywalna przez żadne bramki - oczywiście czysto pod kątem kolekcjonerskim.
Ten balistyczny to ten ze strzelającym ostrzem jak rozumiem?
Precyzyjne to?
O,to tego nie znałem.Masz w rękojeści lufę i jeden pocisk.
A jak z legalnością tych noży bo słyszałem sprzeczne opinie?Włókno jest fajne, tylko teraz dodają zbrojenie, które piszczy na bramkach.