Przenośna konsola

A jeszcze pytanie od kogoś kto nie ogarniał życia poza Nintendo :werdum: bo chciałbym co nieco ponadrabiać więc pomyślałem nad game passem coby nie bulić za każdą grę po dwie stówy nie wiedząc czy w ogóle będę w nią grał. I tutaj odezwała się moja dusza Janusza czyli czy te wszystkie klucze na gamepass typu 3 miechy za 90zl na wszelkich stronach z kluczami to funkcjonują tak że mogę wyłączyć automatyczne przedłużanie subskrypcji i przedłużać każdorazowo kluczami?

A jeszcze pytanie od kogoś kto nie ogarniał życia poza Nintendo :werdum: bo chciałbym co nieco ponadrabiać więc pomyślałem nad game passem coby nie bulić za każdą grę po dwie stówy nie wiedząc czy w ogóle będę w nią grał. I tutaj odezwała się moja dusza Janusza czyli czy te wszystkie klucze na gamepass typu 3 miechy za 90zl na wszelkich stronach z kluczami to funkcjonują tak że mogę wyłączyć automatyczne przedłużanie subskrypcji i przedłużać każdorazowo kluczami?
Najlepiej to z Kunguina, albo Gamivo. Na allegro, czy innych stronach jest scam. Ja na szczęście mam załadowane do 2026 jeszcze jak VPNy działały.

Grał ktoś z was na waszych handheldach na telewizorze? Używaliście tylko hub czy też eGPU? Jak wrażenia?

Czy to nadal mieści się w definicji haandhelda/konsoli przenośnej :zakręcony:

PXL-20250425-105713721.jpg

Ale działa legitnie, Hogwart śmiga, Cyberpunk śmiga, RDR2 śmiga. Muszę jeszcze elder ringa zakupić i będę mial komplet na dłuższy czas.

Back