Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tez tak macie, że musicie logować się jakby dwa razy?
a na powazniej, masz jakies problemy?
Ogólnie czy masz problem z logowaniem?:}Z logowaniem, czy ogólnie pytasz?
Chrome, loguje się na adres http://cohones.mmarocks.pl/ hasło jak i login zapamiętane więc nic nie wpisuje. podwójne logowanie występuje też na telefonie (też chrome) z tym, że na fonie hasło wpisuje ręcznie.@Arlovski
A jeszcze mozesz podac jaka przegladarka? Opera?
Czy masz dostep do innej, zeby zobaczyc czy dzieje sie to samo?
Zeby uniknac bledu, czy mozesz skopiowac swoje haslo i go nie wpisywac tylko wklej?
Nadal dwa razy?
Logujesz sie na stronie glownej cohones.mmarocks.pl czy przegladajac jakas podstrone (=jaki masz url w przegladarce)?
@Anonymous ja sie fapuje przy cohones :) a na powazniej, masz jakies problemy? Mozesz tez odpowiedziec na pytania ktore zadalem @Arlovski?
ogólnie
Wole nie pytac, co tam u ciebie ogolnie :)Friedrich Nietzsche said:And when you gaze long into an abyss the abyss also gazes into you.
Teraz wychodzi na to, że śmiga dobrze. I na prywatnej sesji i na publicznej. Wpisywałem, wklejałem login jak i hasło i loguje się od razu.@Arlovski kurde ja w chrome nie mam problemu, i w ff tez nie... Hmmm... Mozesz otworzyc sesje prywatna, zeby sie odseparowac od cache'u i ciasteczek, i tam sprobowac?
Wole nie pytac, co tam u ciebie ogolnie :)
Dobre pytanie. O tym zapomnialem. Bedzie bedzie.Pytanko przy okazji, cohones.pl już nie będzie działać? Bo prowadzi aktualnie do google.pl
wyczyść ciasteczka jakimś odkurzaczem ze sklepu google PLAY.A ja mam problem na fonie i od 2 dni nie moge się zalogować. Wchodzę przez cohones.mmarocks.pl loguje się "odswieża" stronę a ja dalej nie zalogowany. Mam ten problem zarówno na operze, jak i puffinie. @Dzihados
Poczyściłem wszystko i wydaje się ok. na telefonie zrobiłem to samo i też zalogowałem się za pierwszym razem.To siedzi u ciebie w cache'u w przegladarcem, dopoki tego nie wyczyscisz, tak bedzie.
Ew. wejdz na cohones, kliknij recent posts, teraz dopiero zaloguj. daj znac czy pomoglo.