Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mordo, coraz gorzej z twoją składnią... Co się dzieje, chcesz o tym porozmawiać?Ten jówko jaki cwel obrażali, że go jakiś troglodyta liściem znokautował, a prawda jest taka, że dobrze zrobił. Jówko jedyne kogo bije póki co to karłów i kobiety.

To ten sam czub od hitlera i kutasowStrims kropka fun
W dupę sobie wsadzić te emocje. Jakim trzeba być kretynem i idiotą, żeby dać dwie walki no limit pod rząd, w dodatku jakiś randomowych przychlastów? Efekt jest taki, że główna karta zaczyna się o 22, w dodatku chujową, nikomu niepotrzebną walką. Na tą chwilę ocena 0,5 na 10 i życzę Prime, żeby umoczyło za ten zjebany tutorial.Zaczynamy PRIME SHOW MMA 15!
Link do gali: https://primeshow.pl
Pierwsza walka właśnie ruszyła
Karta wstępna leci za darmo na YouTube PRIME, a dalsza część gali dostępna jest w PPV.
Emocje od samego początku — kto ogląda?
PRIME 15 startuje!
Za wcześnie zacząłem piwa, które miałem na tę okazję przygotowane, więc pójdę pewnie spać za wcześnie, ale póki co teraz piję Hennessy jak Tupac.Mordo, coraz gorzej z twoją składnią... Co się dzieje, chcesz o tym porozmawiać?![]()

Na następną gale proponuje 4 walki no limit no name-ów, wtedy główna karta zacznie się o północy. Ciekawy jestem, który idiota jest odpowiedzialny za ten eksperyment.Koniec darmowych walk!
Karta wstępna Prime Show MMA 15 dobiegła końca – od teraz reszta gali dostępna wyłącznie w PPV
Link do transmisji PPV: https://primeshow.pl
Kto dalej ogląda?
U mnie na kuponie wjechał Arab.Znawcy tego gówna, pytanko:
Al sulvi z tym taazy kto wygra bo podejrzanie wysoki kurs na brudasa?
W mma bym nie pytał ale w kicku?
u mnie trio zadora + lewak śmieć + al sluviU mnie na kuponie wjechał Arab.
Zostaw, najwyżej przejebiemy wspólnieu mnie trio zadora + lewak śmieć + al sluvi
i nie wiem czy po walce lewara nie keszować

Kazik kuzyn komendanta?Ale Kazik w pape dostanie od rurka
Kazik kuzyn komendanta?
Przyjebany ostro ten kazikAle Kazik w pape dostanie od rurka