Deflorator
Oplot Challenge Middleweight
Wszyscy zapłaciliście ppv czy jak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nikt właśnie, tu jest problemWszyscy zapłaciliście ppv czy jak?
a mogliśmy się wrzucić w 10 po 6 złPiona, ja po chorobie wróciłem do pisania doktoratu z prawa.Planuję zrobić doktorat z historii.
Drewniak, jakby spod ręki mistrza Geppetto.Ale ten Józwiak to jest tragiczny XD
Gorzej, na meczach pikniki się lepiej ruszają jak przychodzi co do czego.Drewniak, jakby spod ręki mistrza Geppetto.
Jakie cipy ty haha tazi wali jednego a drugi wydziarany pendzel się kurwa stoi i patrzy zamiast pomóc koledze hahhahahaahhaha o kurea
Tazzy jaka pizda haha wielki zawodnik dostaje od dwóch leszczy
Ale jajca kurwa haha tazi w pizde dostanie, stawiajcie hajsy.
Z Antkiem byśmy tam kurwa całą galę roznieśli we 2.

Przecież to był tak głupi pomysł, że chyba mu się nudziło jak się na to zgodził, ciekawe czy dostał za to chociaż jakieś hajsy dobre, czy z 5k XDAle jajca kurwa haha tazi w pizde dostanie, stawiajcie hajsy.
Z Antkiem byśmy tam kurwa całą galę roznieśli we 2.
Głupi to jest tazi że odjebal w rok 10 walk i spalił swój marketing całkowicie ;)Przecież to był tak głupi pomysł, że chyba mu się nudziło jak się na to zgodził
To fakt i ręce wata jak cholera, takie chłopaczki po 60 kg, a jakoś nie bardzo knockdownujeGłupi to jest tazi że odjebal w rok 10 walk i spalił swój marketing całkowicie ;)
Muran jest wolny jak ursus c360To jest właśnie całe prime, walka wieczoru która powinna otwierać całą galę i juzwiakow w co main, i wszystko, nigdy kurwie zlotowki z mojej kieszeni nie ujrzycie.
On jest poprostu słaby. Jest dziadem, nie umie się bić a ma mniemanie o sobie na poziomie 2 tysiące.Muran jest wolny jak ursus c360
On jest tak prosty, robi cały czas te same akcje, praktycznie.On jest poprostu słaby. Jest dziadem, nie umie się bić a ma mniemanie o sobie na poziomie 2 tysiące.
Człowieku w walce wieczoru ogladamy 2 paralityków. toz to śmiech na sali.On jest tak prosty, robi cały czas te same akcje, praktycznie.
No to jest straszne, że takie pieniądze zarabiają jeszcze :DCzłowieku w walce wieczoru ogladamy 2 paralityków. toz to śmiech na sali.