Wyniki PRIME SHOW MMA 12 – wyniki gali

Ale jajca kurwa haha tazi w pizde dostanie, stawiajcie hajsy.

Z Antkiem byśmy tam kurwa całą galę roznieśli we 2.
Przecież to był tak głupi pomysł, że chyba mu się nudziło jak się na to zgodził, ciekawe czy dostał za to chociaż jakieś hajsy dobre, czy z 5k XD

No i jak to kurwa oceniać :joanawhat:

Połowy tych "zawodników" nie widziałem ;) mogli go spokojnie ujebac gdyby tylko któryś się poświęcił i pokazał serce.

To jest właśnie całe prime, walka wieczoru która powinna otwierać całą galę i juzwiakow w co main, i wszystko, nigdy kurwie zlotowki z mojej kieszeni nie ujrzycie.

On jest tak prosty, robi cały czas te same akcje, praktycznie.
Człowieku w walce wieczoru ogladamy 2 paralityków. toz to śmiech na sali.

Przecież ten Rokoko z Ninja bardziej się nadawali do walki wieczoru niż to gówno.

Rura wygra i będziemy oglądać jego 8 walkę z juzwiakowem

Kurwa to jest śmiech na sali ten prime. W chuja z walkami, w chuja z bukmacherem w chuja z zawodnikami a na końcu w chuja z widzami i bezmozg Tomasz zadowolony.

Jednej i drugiej kurwy nie chce oglądać, Murań nie wnosi nic, a marcon też nic nie wnosi prócz wyzwisk, ale ten siwy co się jaral że muran z młodym jak równy z równym, Tomek kurwa, gdybyś nie dostał w pizde od cpuna z kanady to byś kurwa go wyśmiewał na tym mikrofonie.

Jebać.

Jak się czujesz dziś?
Naćpałeś się wczoraj jak ostatnia świnia i pisałeś głupoty.
Przeczytaj sobie, co ty piszesz.
Zastanów się nad sobą i nad swoim życiem.
Niszczysz siebie, swoją rodzinę, przyszłość, swoje zdrowie i mentalność.
Proszę cię, idź na odwyk i terapię.
Nie mam ci za złe, że mnie wyzywasz.
Masz w sobie wiele traum, nieprzerobionych, które niszczą twoje życie i zaburzają światopogląd.
R atuj się.

@Siedem

Hahaha z ciekawości wpisałem sobie co tam za cyrki, a wyskoczył bankomat prezes co to skakał do don placjusza co za dekle

Back