Siedem
NoLife FC
No jak taki ekspert też to zauważył to tyle w temacie. TfuAle Karaś z tym Matim się umówili przecież oni się klepią
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No jak taki ekspert też to zauważył to tyle w temacie. TfuAle Karaś z tym Matim się umówili przecież oni się klepią
Jaki ekspert? Ogólnie ten Mati jakaś dziwna taktyka. On próbuję Karasia kondycyjnie pobić?No jak taki ekspert też to zauważył to tyle w temacie. Tfu
Nie, dla niego drugie miejsce to sukces, wyeliminowali faworyta, karaś wygra, każdy zadowolony.Jaki ekspert? Ogólnie ten Mati jakaś dziwna taktyka. On próbuję Karasia kondycyjnie pobić?
Chuja też.chuja masz.

PóźniejA gdzie?![]()
![]()

Dawaj zdjęcie suniPóźniej![]()

Ponawiam. Najwyżej oktagon będzie ogladanyKtoś jakiś stream podeślę bo ten strimov tnie
Babilon chamie.Ponawiam. Najwyżej oktagon będzie ogladany
Musiałbym się jej spytać czy chce żebym wrzucil tu jej foto a odpowiedz pewnie znaszDawaj zdjęcie suni![]()

O mnie jej opowiadales? Nie? To opowiedz, wtedy się zgodzi.Musiałbym się jej spytać czy chce żebym wrzucil tu jej foto a odpowiedz pewnie znasz
Co nieco jej mowilem co to za forum![]()
*napewno-napewno-zobaczymy-czas-pokaze*O mnie jej opowiadales? Nie? To opowiedz, wtedy się zgodzi.

Nie mam, jak znajdziesz jakiś profil na Twitterze co wrzuca walkę po walce to daj linka.Jest jakiś działajacy link?
Nie oglądam dziś MMA, tylko relacje tekstowe.Nie mam, jak znajdziesz jakiś profil na Twitterze co wrzuca walkę po walce to daj linka.
@Dawid _Ozdoba-Legenda a ty coś?
zamknac mozesz co najwyzej ryj przyglupieI co, nie mamy strimka, nie mamy jakiegoś konta co wrzuca walki, w takim razie co? Zamykam Panowie. Babilon zajebista gala no i UFC startuje. Szanujmy się.
Zrób mi laske zajączkuzamknac mozesz co najwyzej ryj przyglupie

homoZrób mi laske zajączku![]()
Ale to co, mogę już wyciągać kredkę czy chcesz do końca?homo