Cassius42
Vale Tudo Championship
Ten co mu zajebał, to syn Artura.
Śmieć dostał od Państwa stypendium.
"Walczący" literat
A ten Moskal z PISu, ma na głównej X Nawrockiego, ziomka Wielkiego Bu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale gnój. Muran z żoną vs Padre i ekipa xd
Ja myślę że oni tam się specjalnie kręcą e tych frikach, dosłownie gdzie się da, każde pomieszczenie, szukając kogoś kogo będzie można sprowokować i podać do sądu o odszkodowanie, bo przecież dupy do pracy jedno z drugim nie ruszy.Murańskich powinni prowadzić na tych galach w kagańcach.
Tu jest prosta odpowiedź. Murański kocha blask fleszy, choć moim zdaniem po odejściu Ryty od niego/ogłosił to u Turskiego w programie dzis/ i wielkiej awanturze na Prime z Burzyńskim i Gwoździem jest skończony we freakach. Bezrąk i Rozpara już nie zaryzykują. Tym bardziej, że na nagraniach dobrze widać kto chciał rozróbę w pokoju prasowym.Ja myślę że oni tam się specjalnie kręcą e tych frikach, dosłownie gdzie się da, każde pomieszczenie, szukając kogoś kogo będzie można sprowokować i podać do sądu o odszkodowanie, bo przecież dupy do pracy jedno z drugim nie ruszy.
Na to nie ma innego wytłumaczenia. Najbardziej szczeka ta żonka, jakby najbardziej zależało im na tym żeby ona właśnie dostała w pysk, bo na tym przecież mogliby znacznie więcej ugrać, nawet idąc na ugodę z kimś kto by jej przyjebał i wyciągnąć pieniądze, przecież nikt by nie chciał mieć wyroku jako babski bokser ;) taka luźna rozkminka.
Bezmozga juzwiak namówi żeby dał mu ostatnią walkę z tym łbem.Tu jest prosta odpowiedź. Murański kocha blask fleszy, choć moim zdaniem po odejściu Ryty od niego/ogłosił to u Turskiego w programie dzis/ i wielkiej awanturze na Prime z Burzyńskim i Gwoździem jest skończony we freakach. Bezrąk i Rozpara już nie zaryzykują. Tym bardziej, że na nagraniach dobrze widać kto chciał rozróbę w pokoju prasowym.

O czym ty piszesz, stary cap miał pełno takich "zakulisowych" akcji na frikowych galach i walczy do dziś. Chyba zapominasz że takie utarczki przyciągają widza i co za tym idzie pieniądze, więc właścicielom frikowych organizacji takie zwierzęce zachowania są jak najbardziej na rękę.Tu jest prosta odpowiedź. Murański kocha blask fleszy, choć moim zdaniem po odejściu Ryty od niego/ogłosił to u Turskiego w programie dzis/ i wielkiej awanturze na Prime z Burzyńskim i Gwoździem jest skończony we freakach. Bezrąk i Rozpara już nie zaryzykują. Tym bardziej, że na nagraniach dobrze widać kto chciał rozróbę w pokoju prasowym.
Muran walczy we freakach bo......? Bo róbi gównoburze na konfach, obraża wszystkich , wymysla niestworzone historie, a nawet czyta list carycy Katarzyny , a to wszystko okraszone górlolotnymi i bez pokrycia słoganami: Bóg, honor , ojczyzna. prawilność i zasadyTu jest prosta odpowiedź. Murański kocha blask fleszy, choć moim zdaniem po odejściu Ryty od niego/ogłosił to u Turskiego w programie dzis/ i wielkiej awanturze na Prime z Burzyńskim i Gwoździem jest skończony we freakach. Bezrąk i Rozpara już nie zaryzykują. Tym bardziej, że na nagraniach dobrze widać kto chciał rozróbę w pokoju prasowym.
. Flesze kocha mocno ale aktor z niego żaden, tak samo jak zawodnik. Za jego słowami nie idą czyny, chyba że chodzi o podanie kogoś do sądu. Włodarze jednak lubią takich od lat.Ryta w boksie (0-2 pro!) porażki na pkt z:
(2-4) (#666. BoxRec, super średnia!)który był dostał TKO1 z Kaczmarkiewicz (8-1-1) oraz z Dudek (3-1-1) (#173. półciężka) 39 lat...
A także (3-2 GROMDA)
Czyli z niego taki bokser...
Widziałem ten epicki bój i mimo, że pluje na frik fajty to należy wziąść pod uwagę, że za nim wszedł świeży Muranski to Zadora musiał przewalczyć 2 minuty z tym Ryta. Oni również odpoczywali dłużej niż Zadora i byli przecież od niego więksi. Moim zdaniem Zadora ich lał przez 3 rundy nie wiem jak można dać decyzję 2;1Czyli Zadora nie skończył amatora i 56 latka. Obciach.
Oczywiście. Bujanie się po sądach to jest biznes dla wielu ludzi.Ja myślę że oni tam się specjalnie kręcą e tych frikach, dosłownie gdzie się da, każde pomieszczenie, szukając kogoś kogo będzie można sprowokować i podać do sądu o odszkodowanie, bo przecież dupy do pracy jedno z drugim nie ruszy.
Na to nie ma innego wytłumaczenia. Najbardziej szczeka ta żonka, jakby najbardziej zależało im na tym żeby ona właśnie dostała w pysk, bo na tym przecież mogliby znacznie więcej ugrać, nawet idąc na ugodę z kimś kto by jej przyjebał i wyciągnąć pieniądze, przecież nikt by nie chciał mieć wyroku jako babski bokser ;) taka luźna rozkminka.
Wygrał w jedenj walce z dwoma pozerami i mitomanami, którzy przed walką twierdzili że go zleja i oszczają. Jeden to podobno aktor, uliczny fighter i miSZCZ krav magi, a drugi Gromdziarz i trener boksu ( jak jest trenerem to jest chyba dobry, co nie? ). Jednocześnie pokazał jaki lotny jest Ryta i jak łatwo Muran go wydymał choć wielu twierdzi, że to mądry chłop. Aha , przy tym zarobił.Czyli Zadora nie skończył amatora i 56 latka. Obciach.

Muranski umie tylko jeden cios taki cep kurwa właśnie ten cep na który sam wszedł El Testosteron... gdyby Zadora walczył z samym Muranskim to by go znokautowal max w 2r. Ryta odklejony z Muranskim mówili, że wygrali haha masakra. Widziałem to kontem oka bo przyjaciele mieli to gówno wykupione, a ja oglądałem na telefonie UFCWygrał w jedenj walce z dwoma pozerami i mitomanami, którzy przed walką twierdzili że go zleja i oszczają. Jeden to podobno aktor, uliczny fighter i miSZCZ krav magi, a drugi Gromdziarz i trener boksu ( jak jest trenerem to jest chyba dobry, co nie? ). Jednocześnie pokazał jaki lotny jest Ryta i jak łatwo Muran go wydymał choć wielu twierdzi, że to mądry chłop. Aha , przy tym zarobił.![]()
Ten cios mógłby i działać, niestety nie potrafi chłop skrócić dystansu na nogach więc zwyczajowo nie sięga.Muranski umie tylko jeden cios taki cep kurwa właśnie ten cep na który sam wszedł El Testosteron... gdyby Zadora walczył z samym Muranskim to by go znokautowal max w 2r. Ryta odklejony z Muranskim mówili, że wygrali haha masakra. Widziałem to kontem oka bo przyjaciele mieli to gówno wykupione, a ja oglądałem na telefonie UFC
W tym wieku to jednak nic dziwnego, Mike też nóg już nie miał z Paul'em...Ten cios mógłby i działać, niestety nie potrafi chłop skrócić dystansu na nogach więc zwyczajowo nie sięga.

Adamek nie walczył jak podczas swojej kariery: to wyglądało jakby przyszedł na sparingi i musiał oszczędzać sparingpartnera bo budżet się na nich skończyłMożna jeszcze dorzucić Adamka na Bandurze i Kasjo, choć bez żadnego nokdaunu na tym pijaku z Warsaw Shore dla wielu było dużym rozczarowaniem i Omielanczuka z Denisem.
Parke na bezradnym Pasternaku z 3 kategorii wyżej, chuj że tylko decyzja, ale jednak ;)We frikach oprócz Parke kontra Szeliga i Pasternak kontra Tyburski/Szeliga i Zadora vs Kasjo była jeszcze jakaś duża deklasacja zawodowca na amatorze przez te 6 lat? Trochę zatrważającą ta statystyka.Nawet Kubiszyn nie potrafił ośmieszyć Dawida Załęckiego.
Skurwysyny jebane !!!! Co za dyskryminacja ??!! Za co kurwa ?????? bo jestem gruby ?????????????!!!
Nie było no nie było do tego okazji, nikt nie wyjdzie 1 na 1 w swojej wadze z zawodowcem więc nie ma szans na ośmieszenie.
Nie było no nie było do tego okazji, nikt nie wyjdzie 1 na 1 w swojej wadze z zawodowcem więc nie ma szans na ośmieszenie.
W poduszkach Zonk. Ciężko w 16 znokautować zwłaszcza jak ważysz 20 kg mniej i bijesz się z amatorskim pięściarzem który jest przyzwyczajony do 3 rund po 3 minuty.Przyznasz chyba jednak, że wiele osób myślało, że raz po raz taki Wrzosek i Parkę będą nokautować choćby Kasjo, a tutaj zonk. Sam tak samo wiele czytałem postów, że pierwsza wymiana i Muran będzie ciężko znokautowany przez Zadorę. Friki pokazują jedno na temat legendarnej wyższości zawodników sportów walki, że o ile w każdym innym sporcie amator nie ma praktycznie żadnych szans wygrać z amatoremlub nawet dać wyrównany bój, może jedynie wielkim fartem amator w żużlu wygrałby jakiś wyścig z zawodowcem lub amator rzuciłby w rzucie dalej kulą od zawodowca to elitarność zawodników sportów walki trochę upadła jak wyrównane są te pojedynki we frikach i jednak upadł ten mit jak to padną po 2 ciosach, a przed frikami dużo nas sądziło, że tak będą kończyć. Teraz właśnie Bezrąk wyśmiewa Brodnicką jakim cudem ona nie znokautowała choćby jednej z sióstr.
Niekompletny amator Szachta przegrał z kompletnym amatorem analikiem w 10 sekund w parterze, cała walka trwała 120 sekund.Na przykład to co pokazał Zadora z Rytą i Muranem wcale nie jestem pewny czy taki kompletny amator Szachta by z nim przegrał.
7 czy tam 8 walk w całej karierze to dużo?Ryta to amator?
Sporo.7 czy tam 8 walk w całej karierze to dużo?
Sporo.
Rosas wchodził do UFC z rekordem 6-0 w wieku 18 lat.
To już jego problem i to raczej pokazuje że ty nic nie rozumiesz z tego co ja piszę, znajdź sobie innego nauczyciela skoro jesteś mądrzejszy niż ja ;) nie zawracaj mi dalej gitary.Tylko Ryta ma tyle w wieku 34 lat. Co ty porównujesz.