Wyniki PRIME MMA 18 – wyniki gali. Sprawdź, kto wygrał!

MMARocks.pl

Cohones4Life
MMARocks
PRIME18.png

8 sierpnia w Koszalinie odbyła się gala PRIME SHOW MMA 18: Summer Fest, podczas której kibice zobaczyli trzynaście pojedynków. Podczas wydarzenia swoje pojedynki stoczyli między innymi Paweł Jóźwiak, Mariusz Wachczy Gabriel Al-Sulwi.

Wyniki gali:

Walka wieczoru:

[Boks, małe rękawice]: Paweł "Scarface" Bomba (PRIME 1-0-0) pokonał Arkadiusza Tańculę (PRIME 2-3-0) przez techniczny nokaut (kontuzja przeciwnika) po rundzie pierwszej

Karta główna:

[Hooligan style / Arab: duże rękawice / Muran: małe rękawice]: Gabriel "Arab" Al-Sulwi (PRIME 3-0-0) pokonał Jacka "Murana" Murańskiego (PRIME 4-6-0) jednogłośną decyzją sędziów

Finał turnieju kobiet
[Boks, małe rękawice]: Wiola "Wiolka" Kotelecka (PRIME 7-3-0) pokonała Mariannę Schreiber (PRIME 7-2-0) jednogłośną decyzją sędziów

[K-1, małe rękawice]: Gypsy Team (PRIME 1-0-0) pokonali Mariusza Wacha (PRIME 1-2-0) przez techniczny nokaut (poddanie przez narożnik) w rundzie trzeciej (RELACJA Z WALKI)

Półfinały turnieju kobiet
[Boks, małe rękawice]: Marianna Schreiber (PRIME 7-1-0) pokonała Paulinę Porzucek (PRIME 2-4-0) jednogłośną decyzją sędziów
[Boks, małe rękawice]: Wiola "Wiolka" Kotelecka (PRIME 6-3-0) pokonała Katarzynę Kubiak (PRIME 2-1-0) jednogłośną decyzją sędziów

[Bagieta: Boks, duże rękawice / Wampirek: K-1, małe rękawice]: Michał "Bagieta" Gorzelańczyk (PRIME 6-5-0)pokonał Dawida "Wampirka" Barana (PRIME 1-4-0) przez techniczny nokaut (uderzenia) w rundzie drugiej

Finał turnieju PRIME Creators
[Boks, małe rękawice]: Michał "Nikla" Nikliński (PRIME 1-0-0) pokonał Przemysława "Przemo" Lemańskiego (PRIME 2-3-0) przez techniczny nokaut (trzy nokdauny w jednej rundzie) w rundzie pierwszej

Ćwierćfinały turnieju kobiet
[Boks, małe rękawice]: Marianna Schreiber (PRIME 6-1-0) pokonała Inez "Inezkę" Kolasę (PRIME 0-3-0) jednogłośną decyzją sędziów
[Boks, małe rękawice]: Paulina Porzucek (PRIME 2-3-0) pokonała Annę "Decoann" Freindeorf-Wardecką (PRIME 0-1-0) jednogłośną decyzją sędziów

Karta wstępna:

[MMA]: Krzysztof Ryta (PRIMA 3-3-0) pokonał Pawła "Prezesa" Jóźwiaka (PRIME 6-5-0) jednogłośną decyzją sędziów (RELACJA Z WALKI)

Ćwierćfinały turnieju kobiet
[Boks, małe rękawice]: Wiola "Wiolka" Kotelecka (PRIME 5-3-0) pokonała Roksanę "Roksistar" Górną (PRIME 0-1-0) jednogłośną decyzją sędziów
[Boks, małe rękawice]: Katarzyna Kubiak (PRIME 2-0-0) pokonała Patrycję Hefkę (PRIME 1-5-0) jednogłośną decyzją sędziów

Last edited by a moderator:
Juzwiak mejn iwent, to chyba będzie najszybciej zakończona gala w historii bo po tym jak Ryta go osmieszy to już nie będzie co oglądać.

Przecież to jest tragedia, i jeszcze turniej szonów gdzie nawet w UFC nikt nie chce walk bab oglądać, jakiś debil to układał, już speluna mma miało lepszą rozpiskę.

Juzwiak mejn iwent, to chyba będzie najszybciej zakończona gala w historii bo po tym jak Ryta go osmieszy to już nie będzie co oglądać.

Przecież to jest tragedia, i jeszcze turniej szonów gdzie nawet w UFC nikt nie chce walk bab oglądać, jakiś debil to układał, już speluna mma miało lepszą rozpiskę.
Ja to w szoku jestem ogólnie, że oni jakiś event dwudniowy tam robią. Tam poważnie ludzie idą z własnej woli na te koncerty i jakieś wydarzenia? Grubo.

Jóźwiak miał karierę ostatnio kończyć i nagle dalej walczy, dajcie spokój xD

Ja to w szoku jestem ogólnie, że oni jakiś event dwudniowy tam robią. Tam poważnie ludzie idą z własnej woli na te koncerty i jakieś wydarzenia? Grubo.

A były czasy, kiedy Jóźwiaka traktowano jako poważnego człowieka. Chyba nikt nie zaliczył takiego upadku w polskim MMA, nawet Mamed z wyrokiem...

A on nie odszedł jako legenda? Bo zdawało mi się, że pozostawił rękawice w oktagonie

Macie jakiś link do tego?

A co do Murana, to jednak muszę mu oddać szacunek, że przynajmniej nie boi się wpierdolu dostać. Przecież on na papierze bierze zawodników 3x lepszych od niego i 2x młodszych. Ten Arab mu zrobi dziecko.

Back