Warszawski Antek
KSW Light Heavyweight
Parówa bita jebana nie przeniósł tego wyszczekania z konferencji.Ryta to taki sam fighter jak marcinos, na strzała.
I bardzo dobrze, jebać pomawiaczy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Parówa bita jebana nie przeniósł tego wyszczekania z konferencji.Ryta to taki sam fighter jak marcinos, na strzała.
Jebać kurwyParówa bita jebana nie przeniósł tego wyszczekania z konferencji.
I bardzo dobrze, jebać pomawiaczy
Przeciez on to wygrał. Ladnie w chuja drukarze jebaniAle wałek... najgorsze że dwa kupony mi ujebał
Wiem i buk co runde wyplacal mi coraz wiecej na cash-out, wiec każdy widział tam zwycięstwo Waszki, tylko nie sedziowiePrzeciez on to wygrał. Ladnie w chuja drukarze jebani

Korczarowski na pizde zgarnieZiomeczki, korczrowski wygra czy cos odpierdoli? bo to debil i moze go ugryzc albo zaczac dusic![]()
Powaznie? Jest paralita ale jednak waunki ida za nim a czarnecki ma wity jak zapałkiKorczarowski na pizde zgarnie
Widziałeś jak ostatnio wystartował do Czarneckiego? Takiej cipy to w starych wampach trzeba by było szukaćPowaznie? Jest paralita ale jednak waunki ida za nim a czarnecki ma wity jak zapałki

Ale z paramaxilem zle nie wygladał(jak na siebie). Na kogo bys postawil?Widziałeś jak ostatnio wystartował do Czarneckiego? Takiej cipy to w starych wampach trzeba by było szukać![]()
Miałes racjeKorczarowski na pizde zgarnie
Wolałbym wygrać kupony.Miałes racje
widze duze zainteresowanie tematem.. jak dobrze
Pokaż jak muran dostał wpierdol, daj linka też do czarneckiego, albo nie, bo widzę że decyzja, to nie będę marnował czasu.
Pokażcie popka.

Właśnie taki jesteś, dla innych jakieś kurwa seriale po 18 sezonów ogarniasz, a dla mnie jebanego linku z 10 minutowym filmikiem nie możesz znaleźć

Masakra, Tańcula widzę jakiegoś brata czy tam kuzyna wkręcił na galę. Jedyny plus tej gali, że Muran dostał wpierdol, ale nic poza tym.