Bambo
UFC Middleweight
Jeszcze się nie skończył.Przeżyłem dzień.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze się nie skończył.Przeżyłem dzień.

Czyli można zrobić kompletne badanie samym usg?byłem na usg bydlaka (znaczy jajec) i prostaty i jest wszystko gicior, można dociążać kobitę do oporu
![]()
+ Palec w dupkę i jest komplet.Czyli można zrobić kompletne badanie samym usg?
USG do badania tych obszarów u mężczyzn i tak jest do odbytnicze.Czyli można zrobić kompletne badanie samym usg?

+ Palec w dupkę i jest komplet.
Jasny gwintUSG do badania tych obszarów u mężczyzn i tak jest do odbytnicze.![]()

Jasny gwint![]()
USG do badania tych obszarów u mężczyzn i tak jest do odbytnicze.![]()

Też właśnie się za to zabrałem. Smacznej kawusi.

No i namówiliTeż właśnie się za to zabrałem. Smacznej kawusi.![]()

Wszystko można byle nie nawiązać kontaktu wzrokowego z lekarzem.Czyli można zrobić kompletne badanie samym usg?
Sąsiad tak kiedyś zrobił u urologa i dziś są parą 6 rok.Wszystko można byle nie nawiązać kontaktu wzrokowego z lekarzem.
Usg jąder i prostaty tak.Czyli można zrobić kompletne badanie samym usg?
Obawiam się, że ktoś Cię oszukał. Jesteś pewien, że do dobrego gabinetu wszedłeś?USG do badania tych obszarów u mężczyzn i tak jest do odbytnicze.![]()

pewnie wszedł tamObawiam się, że ktoś Cię oszukał. Jesteś pewien, że do dobrego gabinetu wszedłeś?![]()

To się nie obawiaj i módl o to żeby kamienie nerkowe nie wyrosły.Obawiam się, że ktoś Cię oszukał. Jesteś pewien, że do dobrego gabinetu wszedłeś?![]()
To się nie obawiaj i módl o to żeby kamienie nerkowe nie wyrosły.
Szkoda ze jego tam nie wystrzelili.

Przed kim?Obroniłem doktoratę![]()
Super , mamy jak widać tez inteligentną czesc forumObroniłem doktoratę![]()

Chciałem jebnac jakis sensowny komentarz ale chyba całe zasoby wyjebalem na obrone tego doktora xDPrzed kim?
Super , mamy jak widać tez inteligentną czesc forum
![]()
![]()

powiesz coś więcej, o czym pisałeś pracę, jaka dziedzina? Graty !!!Chciałem jebnac jakis sensowny komentarz ale chyba całe zasoby wyjebalem na obrone tego doktora xD
Gratulacje!Obroniłem doktoratę![]()