Pozytyw dnia

Wróciłem do picia Yerba Mate po trzech miesiącach bez kofeiny, sypie dużo mniej, benefity są wyśmienite. Piłem yerba od 2017 i to było pierwsze odstawienie. Tym bardziej doceniam powrót, i uważam, że spośród napojów sporządzanych z roślin yerba wymiata.
Jako gość z przebytymi silnymi epizodami nerwicy i innymi wixami, odczuwam działanie - antydepresyjne, kojące układ nerwowy, motywujące. Duch tej rośliny to zacna istota :)

Wróciłem do picia Yerba Mate po trzech miesiącach bez kofeiny, sypie dużo mniej, benefity są wyśmienite. Piłem yerba od 2017 i to było pierwsze odstawienie. Tym bardziej doceniam powrót, i uważam, że spośród napojów sporządzanych z roślin yerba wymiata.
Jako gość z przebytymi silnymi epizodami nerwicy i innymi wixami, odczuwam działanie - antydepresyjne, kojące układ nerwowy, motywujące. Duch tej rośliny to zacna istota :)
A tak konkretnie, to jaki gatunek?

Naprawiłem kompa, jako że mam starocia, bo oglądam tylko jutuba kohones i x'a, instalacja win 7 była bezensowna bo brak ważniejszych sterowników. No więc stałem się poraz pierwszy użytkownikiem linuksa hehe
zawsze człwoeik się czegoś nowego nauczy
ważne, że jest komp, mam dosyć tych zjebanych smartfonów!
pozdro 600

Ostatnimi dniami obczaiłem epicką miejscówkę, poluje na linisko. Ale głównie chodzi o relaks :bleed:

Edit: dodaje klasyk, oglądało się lata temu dla motywacji, ale linisko kurła

1000001522.jpg

Stara i dzieciarnia wyjechały do mamusi. Został "przypadkowo" jezdny tylko czteroosobowy samochód bo ten bardziej rodzinny stoi akurat zdekompletowany. Wysłałem komputer silnika do przeglądu.

Back