Gaara
UFC Heavyweight
jarac tylko w weekendy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
jarac tylko w weekendy.
Po ang to brzmi bardziej smieszkowo "i ain't smokin no more, but ain't smokin no less", czesto sobie tak smieszkuje (fchui lat, od kad uslyszalem to w niesmiertelnym "back again"), ale teraz na prawde postaram sie ograniczyc, detox pol roku - jarac tylko w weekendy
NO KURWA NIE SWIRUJ CHLOPAKPo ang to brzmi bardziej smieszkowo "i ain't smokin no more, but ain't smokin no less", czesto sobie tak smieszkuje (fchui lat, od kad uslyszalem to w niesmiertelnym "back again"), ale teraz na prawde postaram sie ograniczyc, detox pol roku - jarac tylko w weekendy
Chuj jak tak napisales to od razu banan na ryju i mowie NIC Z TEGO NIE BEDZIE, wiesz to tylko postanowienia... 2 lata postanawialem rzucic fajki, az w koncu rzucilem w sierpniu... AJ KURWA TO CHOCIAZ NIE CPAC MEFEDRONUNO KURWA NIE SWIRUJ CHLOPAK
może jakiś meczyk?Kiedy jest cały dzień wolny to nie przeznaczać 2/3 tego dnia na Heroes III
O, temat w sam raz dla mnie
1. Przestać się opierdalać z robotą. Kiedy opierdalasz się u kogoś, ale ktoś ci za to płaci to jest ok, ale kiedy opierdalasz się u siebie i wiecznie jesteś bez kasy... To jest to pierdolony sabotaż, ogarnij się, chłopaku.
2. Wrzucić wreszcie swoje darcie mordy do sieci, pójść na kilka przesłuchań
3. Kiedy jest cały dzień wolny to nie przeznaczać 2/3 tego dnia na Heroes III
4. Zrobić jakieś szkolenie z dietetyki, nawet jakieś skromne.
5. Czytać więcej książek
6. Przełamać niechęć do podróżowania, choćby ze względu na dziewczynę.
7. Przygarnąć psa
może jakiś meczyk?
Kupić keyboard i nauczyć się na nim grać.
Bardzo dobre.Moge Ci udzielic korepetycji jak cos nie bedziesz wiedzial pytaj
hahaahha kurwa to chyba najlepsze postanowienie jakie slyszalem w zyciu od kogos! zwlaszcza, ze dzisiaj sie pytales czy kupic czajnik elektryczny bo w zwyklym masz kamien hahaha jestes moim mistrzem.Moje postanowienie : dokonywać przemyślanych zakupów tym razem
hahaahha kurwa to chyba najlepsze postanowienie jakie slyszalem w zyciu od kogos! zwlaszcza, ze dzisiaj sie pytales czy kupic czajnik elektryczny bo w zwyklym masz kamien hahaha jestes moim mistrzem.
a są jakieś niekuchenne?juz nieaktualne z czajnikiem bo juz ktos to zrobil za mnie i mam od dziś nowy kuchenny
Rozumiem, że postanawiasz zamiast 2/3 dnia przeznaczać całyO, temat w sam raz dla mnie
3. Kiedy jest cały dzień wolny to nie przeznaczać 2/3 tego dnia na Heroes III
Popieram trzeba przynajmniej raz mieć i... się z nich wyleczyćkupic alfe romeo
Jak zwykle zależy, jak jakąś zwykłą to 100% racji, ale jak z sercem busso to już inne auto.Popieram trzeba przynajmniej raz mieć i... się z nich wyleczyć
Zgadza się, dodatkowo jak ktoś się „zakocha” w alfach to nawet awaryjność go nie odstraszy.Jak zwykle zależy, jak jakąś zwykłą to 100% racji, ale jak z sercem busso to już inne auto.
Mnie szef (i każdego pracownika) wziął na rozmowę o podwyższkę, że się należy, że warto inwestować w pracownika, bla bla bla i zaproponował 500zł. obniżkiDzisiaj dostałem propozycję nowej umowy, jest tak zajebista, że dodaję kolejny punkt w moich postanowieniach: zmienić robotę