jd0490
UFC Heavyweight
He heBędę motywował zdjęciami z tejże![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
He heBędę motywował zdjęciami z tejże![]()
Za mało? Będziesz szedł na rekord?1. Powalczyć z piciem alko bo póki co jest słabo
Klasycznie. Chuj cię to obchodzi, pytać się możesz.Za mało? Będziesz szedł na rekord?

Pchły na noc!Klasycznie. Chuj cię to obchodzi, pytać się możesz.
Dobranoc![]()
Nie pomyślałeś poprosić krewnych o kradzież ziemi w tym miejscu, zamiast kopać?Od trzech lat kopie staw to może w Nowym Roku sie w końcu uda![]()

Karaluchy pod poduchy!Pchły na noc!
Wolałbym nie bo rodziny szkodaZa mało? Będziesz szedł na rekord?

He heNie pomyślałeś poprosić krewnych o kradzież ziemi w tym miejscu, zamiast kopać?
![]()

Szczęśliwi ludzie to tacy, którzy mają umiarkowane oczekiwania - uważa prof. Lew-Starowicz. Z jego praktyki wynika, że wymagania kobiet są większe od tych, jakie mają mężczyźni. Dlatego fundują sobie nieuchronne rozczarowanie, a co za tym idzie, samotność.
Według nich mężczyzna powinien być partnerem, powinien więcej zarabiać, być czuły, wrażliwy, delikatny, pomagać w domu, dobrze gotować, ładnie tańczyć, być dobrym ojcem i świetnym kochankiem.
Tego sobie nie możesz obiecaćWygrać 6 milionów u bukmachera !!!
Stara wie o tym ?!?!Postanowienia na nowy rok: znaleźć dobrze płatną robotę w zawodzie, przenieść własną firmę do szarej strefy, wrócić na siłownię i wjechać na a trt, wymienić starą na świeższe mieso. Wszystkie sprawy w toku i mam nadzieję na szybki finał. Trzymajcie kciuki.
To jej inicjatywa a ja etap negacji mam już za sobą. Tak od dwóch tygodni.Stara wie o tym ?!?!
MasakraTo jej inicjatywa a ja etap negacji mam już za sobą. Tak od dwóch tygodni.

Jak się wszystko złoży wg mojego planu to znowu spadnę na cztery nogi. Jak zawsze dotąd.Masakra![]()

Trzymaj się bykuTo jej inicjatywa a ja etap negacji mam już za sobą. Tak od dwóch tygodni.

Która to już stara w Twojej karierze?Postanowienia na nowy rok: znaleźć dobrze płatną robotę w zawodzie, przenieść własną firmę do szarej strefy, wrócić na siłownię i wjechać na a trt, wymienić starą na świeższe mieso. Wszystkie sprawy w toku i mam nadzieję na szybki finał. Trzymajcie kciuki.

I tego ci życzę morda!! A baba z wozu koniu lżej !!!Jak się wszystko złoży wg mojego planu to znowu spadnę na cztery nogi. Jak zawsze dotąd.![]()
Przez ostatnie 30 lat nie byłem sam nawet jednego dnia. Czasami było nawet na zakładkę. To pewna nowość dla mnie ale mam już coś na oku. 16 lat różnicy nie będzie chyba problemem.Która to już stara w Twojej karierze?![]()

Gdzie poznać Azjatke morda w Polsce ?!(Więcej Azjatek na liczniku
Gdzie poznać Azjatke morda w Polsce ?!(

Na co ?!Dać sobie ostatni rok.
W zasadzie to na cud, który raczej już nie nastąpiNa co ?!