Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
eeeeee yyyyyyy eeeeeeee yyyyyyy eeeeee yyyyyy eeeeeee yyyyyyyy eeeeeeeee yyyyyyyy eeeeeeee yyyyyyyyy eeeeeee yyyyyyy eeeeeee
eeeeee yyyyyyy eeeeeeee yyyyyyy eeeeee yyyyyy eeeeeee yyyyyyyy eeeeeeeee yyyyyyyy eeeeeeee yyyyyyyyy eeeeeee yyyyyyy eeeeeee
Bagiety jado? Ogarnij się. Popek jest naprawde spoko gościem. kilka razy z nim rozmawiałem. Gdy nie ćpa lub nie gra pod kamerę, to spymptyczny ziomeczek jest, serio,serio XD
Ja po prostu z całego wywiadu tylko tyle zapamiętałem: eeeeee yyyyyyy. Mogę uwierzyć tobie że jest sympatyczny, a na pewno jest zabawny co widać na drugim gifie od @OlosPopek jest naprawde spoko gościem. kilka razy z nim rozmawiałem. Gdy nie ćpa lub nie gra pod kamerę, to spymptyczny ziomeczek jest, serio,serio XD
Dobra, utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że Popek to jedyny przykład ludzkiego gówna, jakie znam, i mogę z pełną świadomością powiedzieć, że to gówno które nic sobą nie reprezentuje, nic nie tworzy (grafomanskie covery tandetnych histów z wstawkami tekstów z osiedla to nie tworzenie). Jebac Popka, jebać KSW, jebać
Dobra, utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że Popek to jedyny przykład ludzkiego gówna, jakie znam, i mogę z pełną świadomością powiedzieć, że to gówno które nic sobą nie reprezentuje, nic nie tworzy (grafomanskie covery tandetnych histów z wstawkami tekstów z osiedla to nie tworzenie). Jebac Popka, jebać KSW, jebać
Halibut po tym co opowiadasz w necie to wiele lepszy nie jesteś , a po zlocie to mogę śmiało powiedzieć, że w pewnych kwestiach jesteś taki samDobra, utwierdziłeś mnie w przekonaniu, że Popek to jedyny przykład ludzkiego gówna, jakie znam, i mogę z pełną świadomością powiedzieć, że to gówno które nic sobą nie reprezentuje, nic nie tworzy (grafomanskie covery tandetnych histów z wstawkami tekstów z osiedla to nie tworzenie). Jebac Popka, jebać KSW, jebać
Sam jesteś kurwa gównem, internetowy rycerzyku. Zrobisz takie piosenki jak Popek, wyjdziesz do klatki się napierdalać ? Takie teksty są strasznie prostackie
Halibut po tym co opowiadasz w necie to wiele lepszy nie jesteś , a po zlocie to mogę śmiało powiedzieć, że w pewnych kwestiach jesteś taki sam
Nie zrobie takich piosenek bo trzeba się postarac by stworzyć tak beznadziejnie grafomańskie i nieskładne teksty.
To stwórz takie, potem nagraj i zrób karierę jak jesteś taki mądry. Poza tym Popuś nie tylko rapuje, ale też śpiewa. Nie pierdol jak nie jesteś w temacie