Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Młodą bez dzieci
I cyk, już dzwonimy do żony. A nie,sory, nie ma Andrzeja, który by to zrobiłMłodą bez dzieci
Żona Ci pozwoli?Młodą bez dzieci
Ty się nie martw, starym kawalerom to nie groziI cyk, już dzwonimy do żony. A nie,sory, nie ma Andrzeja, który by to zrobił
Czy mówiłem, że do swojego mieszkania?Żona Ci pozwoli?
Tacy z przydziału będą dostawali dwie albo trzy gosposieTy się nie martw, starym kawalerom to nie grozi
Szczupła, najlepiej blondynka, może być dziewicaMłodą bez dzieci
Ale wiesz jak wygląda towar z przydziału państwowego?Tacy z przydziału będą dostawali dwie albo trzy gosposie
Do piwnicyCzy mówiłem, że do swojego mieszkania?
Znalazłaby tam nierozpakowane od 5 lat Javeliny i uciekła z nimi walczyć na front.Do piwnicy
Duzy biust, zdrowa pierdziawa!Szczupła, najlepiej blondynka, może być dziewica
Come on guys ! Co z wami, zbyt duży rate głosów na nie. Trzeba pomagać, taka lekcja wrażliwości nam się bardzo przyda i bardzo wam za nią bracia i siostry Ukraincy dziękujemy !
Co to za multikonto Baju?Come on guys ! Co z wami, zbyt duży rate głosów na nie. Trzeba pomagać, taka lekcja wrażliwości nam się bardzo przyda i bardzo wam za nią bracia i siostry Ukraincy dziękujemy !
Tomasz Lis? Co Ty tu robisz?Come on guys ! Co z wami, zbyt duży rate głosów na nie. Trzeba pomagać, taka lekcja wrażliwości nam się bardzo przyda i bardzo wam za nią bracia i siostry Ukraincy dziękujemy !
nice b8 m8Come on guys ! Co z wami, zbyt duży rate głosów na nie. Trzeba pomagać, taka lekcja wrażliwości nam się bardzo przyda i bardzo wam za nią bracia i siostry Ukraincy dziękujemy !
Beju idź spać,Come on guys ! Co z wami, zbyt duży rate głosów na nie. Trzeba pomagać, taka lekcja wrażliwości nam się bardzo przyda i bardzo wam za nią bracia i siostry Ukraincy dziękujemy !
Ty sutenerze!Ty się nie martw, starym kawalerom to nie grozi
Czy mówiłem, że do swojego mieszkania?
Ona akurat nie szuka pomocy w PolsceBiere!
Tyko żony trochę szkoda...
No chciałem dobrze
W tych trudnych czasach każdy musi ponieść jakieś koszty, to z dobrego sercaTyko żony trochę szkoda...