Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zależy od switchy właśnie czy i jak są głośne. Ja mam czerwone i dokładnie tak to brzmiNa pewno są głośne i jak kogoś wkurwia stukanie w klawisze to nie polecam, (pewnie te drogie tak nie hałasują)
Ale jak @Szaba wspomniał, wygoda pisania, klikania w klawisze to przepaść
ja dałem 140 z 290 i jest w pytęCo daje klawiatura mechaniczna, że ludzie za to czasem 500 ziko płacą?
potwierdzamNa pewno są głośne i jak kogoś wkurwia stukanie w klawisze to nie polecam, (pewnie te drogie tak nie hałasują)
Ale jak @Szaba wspomniał, wygoda pisania, klikania w klawisze to przepaść
masz numeryczną?ja dałem 140 z 290 i jest w pytę
potwierdzam
tak, w tym roku zmieniałem z budżetowej manty :)masz numeryczną?
U mnie oba dziecka zażądały takich klawiatur pod choinkę jakoś dwa lata temu i mega zadowolone, a ja nawet nie sprawdzałem ocb. Lepiej te styki chodzą, to na pewnomasz numeryczną?

No to dej jaki linkja dałem 140 z 290 i jest w pytę
potwierdzam
na blek frajer była taka promka teraz po zawodach stara cenaNo to dej jaki link
No ale daj jakana blek frajer była taka promka teraz po zawodach stara cena
Stara, przecież powiedziałNo ale daj jaka

To są wkręty nie śrubki.View attachment 135897View attachment 135898
Polecam te diabelskie śrubki, warto mieć różne rozmiary na czarna godzinę. Śrubki kręcą mocniej niż czarny na rozmowie o alimenty![]()

No przecież napisałem że wkręty, tylko myślałem o śrubkachTo są wkręty nie śrubki.![]()

No ale daj jaka
za 7 stów to musi chyba loda robićStała cena to 7 stówek
Edit układ klawiszy chyba Nordic, a nie US international
o mam już chodzi w "ludzkiej cenie" w innych sklepachNo to dej jaki link
Masz klawiaturę na kablu i nie wiem czy już w nią wchodzić czy dopiero za chwilęo mam już chodzi w "ludzkiej cenie" w innych sklepach
kiedyś tyle a ja dałem 140 i polecam fajnie się na niej pisze, pracuje, gra
masz coś doMasz klawiaturę na kablu i nie wiem czy już w nią wchodzić czy dopiero za chwilę