Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Potwierdzam![]()
Schäler mit rutschfestem Griff, Schäler, magisches Werkzeug, Melone, Kartoffel, Obst, Schaber, Zubehör für Gemüsewerkzeuge in der Küche
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Najlepsza obieraczka jaką kiedykolwiek miałem. Ostra i tania
(jak moja ex)

Jak fiskars, to chyba do raptorówNajlepciejsze nożyczki do obcinania pazurów.
Polecam
https://allegro.pl/oferta/nozyczki-...cinaczki-do-paznokci-10cm-1000813-13723310553

Wszystkie, idzie jak w masłoJak fiskars, to chyba do raptorów
![]()

Wrzuć do zwyroliska te szpony, proszę.Najlepciejsze nożyczki do obcinania pazurów.
Polecam
https://allegro.pl/oferta/nozyczki-...cinaczki-do-paznokci-10cm-1000813-13723310553
Dzisiaj mi przyszła przesyłka. Kupiłem czerwony z czarną obramówką i wygląda zajebiście. Zasilanie przez USB, kabel dołączony![]()
3D LED Digitaluhr Wanddekoration Glow Nachtmodus Dekoration für Schlafzimmer Einstellbare elektronische Uhr Raumdekoration Ästhetik
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
a ile sie wam wyswietla? Ja dalem 3,5 funta
2,19€a ile sie wam wyswietla? Ja dalem 3,5 funta
3 hrywnya ile sie wam wyswietla? Ja dalem 3,5 funta

3 hrywny![]()
mam Brauna na kabel/aku (aku już dawno zdechł więc teraz tylko na kablu leci) dobre 10 lat albo dłużej, nie do zajebania, a wcale o niego jakoś nie dbam specjalnie. Jedynie czyszczę po użyciu i czasem posmaruje (raz na 5 lat) a używam co 2 tydzień, idzie jak wściekła. A nie wiem czy dałem za niego więcej jak 150zl, nie sądzęWahl Magic Clip wersja corded. Jeśli potrzebujecie czegoś do brody i głowy, to w cenie 370-420 nie będzie nic lepszego. Sprzęt mocny jak kosiarka, 8 nakładek, długi kabel.
Mimo tego, że Wahl uruchomił fabryki w EU i jakość jest gorsza niż amerykański klasyk, to i tak w tej cenie nie znajdziecie niczego konkurencyjnego. Marki typu Braun, Philips, Remington czyli marketowe, nie mają podjazdu.
Czyścić i smarować olejkiem - sprzęt prawdopodobnie was przeżyje. Warto uzupełnić jakimś najtańszym trymerem z ali. Używam kilka miesięcy.
Polecam maszynki firmy Moser, często używane w zakładach fryzjerskichJakieś 30 lat temu miałem Rowentę na kablu (tak, wiem, nie ogarniacie jak niespełna osiemnastolatek mógł se łeb golić 30 lat temu) i była pancerna. Mnie, brachola i stado kumpli strzygła i przeżyła kilka dobrych lat aż w końcu się stępiła do cna. Dziś już takich nie robią. Testowałem rózne i wszystko szmelc. Obecnie mam philipsa multigroom czy coś takiego. Jak się skończy to w pogotowiu już czeka to:
View attachment 126202
Może najlżejsze nie są ale idą jak dzik w żołędzie.Moser są spoko. Mój Wahl także ciężki, trzeba się przyzwyczaić.Polecam maszynki firmy Moser, często używane w zakładach fryzjerskichMoże najlżejsze nie są ale idą jak dzik w żołędzie.
Ja przez 13 lat miałem Remimgtona i Brauna - szybko się stępiły, szybko straciły moc, były bezprzewodowe. Maszynki używam często do brody. Chciałem mieć efekt i precyzję jak u barbera dlatego wybrałem Wahla.mam Brauna na kabel/aku (aku już dawno zdechł więc teraz tylko na kablu leci) dobre 10 lat albo dłużej, nie do zajebania, a wcale o niego jakoś nie dbam specjalnie. Jedynie czyszczę po użyciu i czasem posmaruje (raz na 5 lat) a używam co 2 tydzień, idzie jak wściekła. A nie wiem czy dałem za niego więcej jak 150zl, nie sądzę
Nie wiem czy to akurat ta, ale gadałem z barberem i powiedział mi, że podstawowe Wahle ( nie z lini fryzjerskich ) mają tylko nazwę a słabe podzespoły. Twoja wygląda spoko i ma wajchę open/close więc wierzę, że będzie ok. Na pewno będzie lżejsza niż klasyk.Jakieś 30 lat temu miałem Rowentę na kablu (tak, wiem, nie ogarniacie jak niespełna osiemnastolatek mógł se łeb golić 30 lat temu) i była pancerna. Mnie, brachola i stado kumpli strzygła i przeżyła kilka dobrych lat aż w końcu się stępiła do cna. Dziś już takich nie robią. Testowałem rózne i wszystko szmelc. Obecnie mam philipsa multigroom czy coś takiego. Jak się skończy to w pogotowiu już czeka to:
View attachment 126202
Mam chyba takiego samego wahla jak z tego opakowania. Niezniszczalna maszynka ale nieco ciężka.Jakieś 30 lat temu miałem Rowentę na kablu (tak, wiem, nie ogarniacie jak niespełna osiemnastolatek mógł se łeb golić 30 lat temu) i była pancerna. Mnie, brachola i stado kumpli strzygła i przeżyła kilka dobrych lat aż w końcu się stępiła do cna. Dziś już takich nie robią. Testowałem rózne i wszystko szmelc. Obecnie mam philipsa multigroom czy coś takiego. Jak się skończy to w pogotowiu już czeka to:
View attachment 126202
Buldak 2x spicy. Smaczny i calkiem ostry.
A to nie znam. Jak wrażenia?Może od razu Bydlak 2XXL BIG spicy.
A to nie znam. Jak wrażenia?
Smaczny i calkiem ostry.
Znakomite słuchawki to te Thompsona po 18.99 w Media Expert. Mam pełne pole walki, lepsze niż w twoich Wilkinsach.Bowers & Wilkins PX7 S2
Znakomite słuchawki. W cenie 750-850 brać jeśli poczebne i w zasięgu.